counter

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα
Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα

Η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani σε πολύ λίγο καιρό θα γίνει μαμά για τρίτη φορά. Παρόλο που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δε διστάζει να κάνει τις βόλτες της και να κυκλοφορεί στους δρόμους με τα ψηλοτάκουνα.

Ακόμη και με φουσκωμένη την κοιλιά δε βγάζει τα ψηλοτάκουνα

Η 44χρονη τραγουδίστρια των No Doubt είναι πάντοτε καλοντυμένη και προτιμάει τα boyfriend τζιν και τα κοντά παντελόνια που αναδεικνύουν τα παπούτσια της μιας και η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία σε booties και γόβες.

Βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και διατηρεί το στυλ της

Ντυμένη με ένα παντελόνι με έντονα prints και μια φαρδιά στυλάτη αμάνικη ζακέτα που κάλυπτε την κοιλίτσα της έκανε τη βόλτα της με πολύ καλή διάθεση. Το παράξενο είναι ότι η star φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια και ισορροπούσε πάνω σε αυτά αν και βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Θα γίνει μαμά για τρίτη φορά

Η Gwen Stefani και ο σύζυγός της Gavin Rossdale, που σε λίγο καιρό θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, για κάποιο λόγο δεν έχουν παραδεχτεί δημοσίως την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Ωστόσο, τα σημάδια είναι εμφανή, καθώς η κοιλιά η Gwen Stefani μαρτυρά ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια με το σύζυγο της έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά, τον 7χρονο Kingston και τον 5χρονο Zuma. Φήμες του στενού φιλικού της περιβάλλοντος αναφέρουν πως η τραγουδίστρια θα επιθυμούσε το τρίτο της παιδί να είναι κοριτσάκι, αφού ήδη έχει δυο γιους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR