counter

Αν και ετοιμόγεννη πήγε στο γήπεδο

Αν και ετοιμόγεννη πήγε στο γήπεδο
Αν και ετοιμόγεννη πήγε στο γήπεδο

Όλα δείχνουν πως η διάσημη τραγουδίστρια Gwen Stefani θα γίνει αγορομάνα και δε θα έχει τη χαρά να αποκτήσει ένα κοριτσάκι όπως θα ήθελε. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του στενού φιλικού τους περιβάλλοντος, αυτή και ο σύζυγό της Gavin Rossdale θα ήθελαν πολύ ένα κοριτσάκι καθώς έχουν ήδη δυο γιους. Παρόλο που η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δε δίστασε να πάει στον αγώνα που παρευρέθηκε όλο το Hollywood.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τους άντρες της ζωής της στο μεγαλύτερο αθλητικό και τηλεοπτικό γεγονός της Αμερικής, το Super Bowl. Μαζί με τους γιους της Zuma και Rossdale και τον αγαπημένο της σύζυγο πήγε στο γήπεδο με την κοιλιά στο στόμα.

Σύμφωνα με το post της στο instagram, τον περασμένο μήνα, η Gwen Stefani θα αποκτήσει ακόμη ένα αγοράκι. Η ίδια δεν είχε βγει να μιλήσει δημοσίως για την εγκυμοσύνης της και πριν ένα μήνα εξέπληξε με την ανάρτηση της στο Instagram.

Η Gwen Stefani έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς εμφανίστηκε στο Super Bowl σε πολύ καλή φόρμα και δίχως να έχει πάρει πολλά κιλά. Ντυμένη με total black outfit και το πλατινέ μαλλί της να δεσπόζει πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR