counter

"Αν είχα περισσότερα λεφτά θα μου συγχωρούσαν το πάχος!"

"Αν είχα περισσότερα λεφτά θα μου συγχωρούσαν το πάχος!"
"Αν είχα περισσότερα λεφτά θα μου συγχωρούσαν το πάχος!"

Γιώργος Λιάγκας

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, στην οποία εκτάκτως σήμερα 18 Ιουλίου, τη θέση της Ελεάννας Τρυφίδου πήρε η Σάσα Σταμάτη, έκανε  αποκαλύψεις για τα...κιλά του και συνέδεσε τη γοητεία που ασκούν οι άνδρες στο γυναικείο φύλλο με την οικονομική τους κατάσταση.

Ο 42χρονος παρουσιαστής του Mega παραδέχτηκε πως αυτήν την περίοδο έχει φτάσει τα 110 κιλά! Από αυτή τη δήλωση του ξεκίνησε μια συζήτηση με τη φίλη και συνεργάτιδά του, Σάσα Σταμάτη, κατά την οποία ο ίδιος ισχυρίστηκε πως οι γυναίκες συγχωρούν στους άντρες τα περισσότερα κιλά, μόνο στην περίπτωση που έχουν αρκετά χρήματα και είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά!

Μάλιστα, σε ένα σημείο της κουβέντας ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αναφορά και στη φυσική κατάσταση του Άκη Πετρετζίκη (που είναι ένας από τους πιο καλογυμνασμένους άντρες της ελληνικής tv) θεωρώντας πως μια γυναίκα θα τον περιέγραφε με τα εξής λόγια: «Φοβερός άντρας ο Άκης, αλλά δεν έχει μαντήλι να κλάψει!». Η ατάκα του προκάλεσε την αντίδραση της Σάσας Σταμάτη. Λίγο αργότερα ο Γιώργος συνέχισε λέγοντας: «Εγώ είμαι στη συνομοταξία των φτωχών, όχι των πλουσίων. Αν είχα περισσότερα λεφτά, θα μου συγχωρούσαν το πάχος».

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας ανάρτησε και μία φωτογραφία του με τη Σάσα Σταμάτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Λιάγκας - Σταμάτη

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR