counter

«Αν θα παντρευτώ; Γιατί όχι;»

«Αν θα παντρευτώ; Γιατί όχι;»
«Αν θα παντρευτώ; Γιατί όχι;»

Γιώργος Πρίντεζης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο 

Στα «Every Day Girls» του MTV μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας παραδέχεται πως είναι φανατικός Ολυμπιακός , άλλωστε μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα για ακόμα τρία χρόνια, έναντι αμοιβής που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ: «Όλη η οικογένειά μου, από θείους, ξαδέλφια μέχρι και φίλους είναι όλοι Παναθηναϊκοί. Εγώ δεν ξέρω πώς έγινα Ολυμπιακός, ίσως από αντίδραση», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Η μαμά μου δεν έρχεται ποτέ στο γήπεδο, δεν την αφήνω. Από μικρός το κάνουμε έτσι και τώρα δεν αλλάζει, το έχω και για γούρι». 

Σχετικά με το τελευταίο καθοριστικό καλάθι στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, ο Γιώργος Πρίντεζης κρατάει χαμηλούς τόνους και εξηξεί: «Δεν θεωρώ ότι η κατάκτηση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ήταν επίτευγμα δικό μου, ήταν κάτι το οποίο έγινε μέσω ομαδικής δουλειάς. Ήρθε η μπάλα στα χέρια μου, σούταρα και αυτό που είπα και το έχω ξαναπεί ήταν ο Θεός και η Παναγία μαζί μας για να μπει το καλάθι και τελικά μπήκε. Αλλά από εκεί και πέρα δεν είναι ένα προϊόν δικιάς μου δουλειάς μόνο. Μπορεί να ήμουν εγώ στο τέλος και είναι άσχημο να έχει επικεντρωθεί όλη προσοχή στο τελευταίο καλάθι, ενώ όλη η ομάδα είχε καταβάλει τεράστια προσπάθεια να γυρίσουμε ένα παιχνίδι το οποίο θεωρούνταν χαμένο». 

Γιώργος Πρίντεζης

Είναι όμως φίλος με τους συμπαίκτες του εκτός γηπέδων; Ο ίδιος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές βαριόμαστε να βλέπουμε το πρόσωπο ο ένας του άλλου. Δηλαδή πολλά πρωινά ,με την Εθνική πλέον και αυτό που λέμε ο ένας στον άλλο είναι μια κλισέ φράση “πάλι την φάτσα σου θα δω;”. Αστειεύομαι, είναι ωραίο να είσαι παρέα!». 

Όντας ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο του μπάσκετ, τι είναι αυτό που τον κρατά στην Ελλάδα και δεν φεύγει για κάποια ξένη χώρα; «Η Ελλάδα είναι η Ελλάδα κακά τα ψέματα. Είναι παράδεισος! Πρώτα από όλα όπου και να πας η παρέα είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα εντάξει έχουμε δύο προνόμια σαν χώρα τα οποία τα ζηλεύουν πάρα πολύ κατά την γνώμη μου, η θάλασσα και ο ήλιος. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω όλοι ποια είναι αυτά, που κάνουν την Χώρα μας μοναδική. Άσχετα αν την έχουμε καταντήσει έτσι. Πιστεύω ότι οι βασικοί κανόνες είναι αυτοί που λείπουν. Δηλαδή αυτό που είχα στην Ισπανία και μου άρεσε, και σε εμένα και της κοπέλας μου ήταν οι απλοί κανόνες ζωής. Το ότι έβγαινες έξω, έπαιρνες το ποδήλατο σου, δεν φοβόσουν μήπως σε πατήσει ο άλλος, έβαζες τα ακουστικά σου, άκουγες την μουσική σου και περπατούσες ή κυρίως για τα παιδιά υπάρχουν μεγαλύτεροι χώροι αναψυχής και  χώροι σαν πάρκα που περνάνε πιο ευχάριστα τις ώρες τους», ενώ δηλώνει πιστός στη σχέση του με τη Βιβή Τσιάμη, χωρίς να αποκλείει και το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Κακά τα ψέματα στον αθλητισμό χρειάζεσαι το στήριγμά σου. Μετά από την τόσο μεγάλη ένταση στο παρκέ, πρέπει να πηγαίνεις να ξεσπάς κάπου, αν μπορώ να το πω έτσι, ή να ηρεμείς. Παίζει ρόλο να βρεις τον σωστό άνθρωπο να μπορέσει να κοντρολάρει τα πράγματα γιατί η ζωή που περνάμε έχει πάρα πολλή ένταση και έχουμε και εμείς τα πάνω μας και τα κάτω μας. Πιστεύω ότι ο γάμος για τον κάθε άνθρωπο δεν είναι στα σχέδια του, έρχεται. Ούτε εμένα είναι στα σχέδια μου αλλά κάποια στιγμή καλώς εχόντων των πραγμάτων, την υγειά μας να έχουμε, γιατί όχι;».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR