counter

Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής 2018: Όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βραδιά

Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής 2018: Όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βραδιά
Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής 2018: Όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βραδιά

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκαν τα Αμερικανικά Βραβεία Μουσικής (AMAs) στο Los Angeles. Πλήθος διασημοτήτων παρευρέθηκε στο Microsoft Theater, προκειμένου να παρακολουθήσει το φαντασμαγορικό event. Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή με σκοπό να χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους τηλεθεατές και να παραλάβουν το βραβείο τους.
 
TAYLOR SWIFT
 
Τις εντυπώσεις έκλεψε η Taylor Swift, η οποία εμφανίστηκε μετά από αποχή 4 χρόνων στα συγκεκριμένα βραβεία και άνοιξε την βραδιά  με το τραγούδι της “I did something bad”.
Εντυπωσιακή γι’ άλλη μία φορά ήταν η Jennifer Lopez, η οποία ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “Limitless” , soundτrack της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστεί  “Second Act”. Απόλυτα συγκινητική ήταν η στιγμή που βραβεύτηκε η Aretha Franklin, 7 εβδομάδες μετά το θάνατό της .
Επιγραμματικά, κάποιοι από τους νικητές της χθεσινής βραδιάς: Camila Cabello ως αγαπημένη νέα καλλιτέχνης της χρονιάς, Drake αγαπημένος pop καλλιτέχνης, Rihanna αγαπημένη R&B καλλιτέχνης, Black panther αγαπημένο soundtrack.
 
CAMILA CABELLO

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR