counter

Άλλαξε κανάλι, άλλαξε τίτλο. Τι δεν άλλαξε όμως; (Δείτε τις φωτογραφίες)

Άλλαξε κανάλι, άλλαξε τίτλο. Τι δεν άλλαξε όμως; (Δείτε τις φωτογραφίες)
Άλλαξε κανάλι, άλλαξε τίτλο. Τι δεν άλλαξε όμως; (Δείτε τις φωτογραφίες)

Αννίτα Πάνια

Μπορεί να άλλαξε κανάλι και περιεχόμενο εκπομπής όμως όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που απέστειλε ο σταθμός, η Αννίτα Πάνια δεν άλλαξε στύλ.

Σχεδόν ένα χρόνο έχει λείψει απο το τηλεοπτικό κοινό και τις οθόνες και επιστρέφει χωρίς καμία αλλάγη τουλάχιστον στην εμφάνιση της. Με στυλ επιμελώς ατημέλητο στα μαλλιά, μαύρο - αγαπημένο της χρώμα - παντελόνι και ένα απλό μπλουζάκι φωτογραφήθηκε για την νέα της εκπομπή.

Φέτος θα παρουσιάζει μία ζωντανή κοινωνική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική εκπομπή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους τηλεθεατές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα ζητώντας συμβουλές και λύσεις για καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά.

Η παρουσιάστρια θα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ανθρώπους της διπλανής πόρτας, oι οποίοι θα της εξομολογούνται τα θέματα που τους απασχολούν και σε συνεργασία με μία επιτροπή ειδικών συμβούλων θα αναζητά λύσεις. Η εκπομπή, όπως γράφει το δελτίο τύπου που απέστειλε ο ALPHA, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα τηλεοπτικό group therapy, αφού θα δίνεται η ευκαιρία στους τηλεθεατές να προσφέρουν και οι ίδιοι λύσεις και ιδέες, αλλά και να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα συμμετέχοντας τηλεφωνικά σε παιχνίδια.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR