counter

Αλλαγή καριέρας για την Μέγκαν Μάρκλ;

Αλλαγή καριέρας για την Μέγκαν Μάρκλ;
Αλλαγή καριέρας για την Μέγκαν Μάρκλ;

Οι περισσότεροι πίστευαν πως μετά την απόφασή της να αποχωρήσουν από το παλάτι με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μάρκλ θα επέστρεφε στην παλιά της ιδιότητα, αυτή της ηθοποιού.

Το ζευγάρι βέβαια, μετά την εγκατάστασή του στο Λος Άντζελες, είχε δηλώσει πως σκοπός τους είναι να ασχοληθούν με την φιλανθρωπία.

Την Παρασκευή ωστόσο, στα βρετανικά Μέσα, έκαναν την εμφάνισή τους κάποια δημοσιεύματα που θέλουν την Μέγκαν Μάρκλ να σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με την πολιτική.

Η Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή το κίνημα Black Lives Matter, που έχει εξαπλωθεί δυναμικά σε ΗΠΑ και Ευρώπη και το οποίο παλεύει ενάντια στον ρατσισμό, μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεσότα, δήλωσε πως δεν αποκλείει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σύμφωνα μάλιστα με στενό φίλο της πρώην δούκισσας του Σάσεξ, που μίλησε στον βρετανικό Τύπο, η ίδια φαίνεται να αισθάνεται πως το ένστικτό της να φύγουν οικογενειακώς από το Ηνωμένο Βασίλειο και να εγκαταλείψει τα επίσημα καθήκοντά της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, ήταν σωστό καθώς θεωρεί πως ήταν «γραφτό από τη μοίρα» να βοηθήσει στον αγώνα κατά του συστημικού ρατσισμού στις ΗΠΑ.

«Η Μέγκαν είπε πως η δουλειά της ως ηγέτης είναι πιο σημαντική από ποτέ, τώρα και πως έχει μιλήσει με την Όπρα (Γουίνφρεϊ) και άλλους επικεφαλής της κοινότητας για το πώς αυτή μπορεί να γίνει μέρος της λύσης (του προβλήματος)», αποκάλυψε ο φίλος της στα βρετανικά Μέσα.

Ο ίδιος, πρόσθεσε πως η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι αισθάνεται ότι η αποστολή της είναι πολύ πέρα από την υποκριτική. «Θέλει να χρησιμοποιήσει τη φωνή της για την αλλαγή και δεν αποκλείει μια καριέρα στην πολιτική», τόνισε ο ανώνυμος φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και πρόσθεσε: «Η δούκισσα αισθάνεται πως η επιμονή της να φύγει από τη Βρετανία ήταν μοιραία για να μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του κινήματος (Black Lives Matter)».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR