counter

Άλκης Δαυίδ - Τζένιφερ Στάνο: Tο άλμπουμ του αγέννητου - δισεκατομμυριούχου - γιου τους

Άλκης Δαυίδ - Τζένιφερ Στάνο: Tο άλμπουμ του αγέννητου - δισεκατομμυριούχου - γιου τους
Άλκης Δαυίδ - Τζένιφερ Στάνο: Tο άλμπουμ του αγέννητου - δισεκατομμυριούχου - γιου τους

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Το πρώτο τους παιδί που θα είναι αγόρι περιμένουν οι Άλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο και όχι μόνο το φωνάζουν από τη χαρά τους, αλλά έχουν ήδη προβεί σε απίστευτες σπατάλες και υπερβολές. Αλλά τι τους νοιάζει; Διισεκατομμυριούχοι είναι, ότι θέλουν κάνουν! Ο ελληνικής καταγωγής Άλκης Δαυίδ, γεννήθηκε το 1968 και μεγάλωσε στην Αγγλία. Ο πατέρας του, Ανδρέας Δαυίδ, έχει στην κατοχή του εταιρείες εμφιαλώσεων. Ο Άλκης εκτός από επιχειρηματίας, κατάφερε να γίνει γνωστός ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος στο Hollywood.  Είναι επίσης ιδρυτής του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στη Βρετανία, του Independent Μodels, με το οποίο συνεργάζονται η Ναόμι Κάμπελ και η Έλενα Κρίστενσεν. Στην κατοχή του είναι ναυτιλιακές εταιρείες, έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Λος Άντζελες, στις Σπέτσες και σαλέ στην Ελβετία. Περιλαμβάνεται στη λίστα των 1.000 πλουσιότερων ανθρώπων του βρετανικού λόμπι και είναι ο πλουσιότερος Ελληνοκύπριος της Μ. Βρετανίας. Το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, είναι το διαδικτυακό ριάλιτι κανάλι Battlecam.com.

Στα του αγέννητου απογόνου τώρα! Οι γιατροί της Στάνο, την συμβούλευσαν να περπατά για καλύτερη εγκυμοσύνη. Τι καλύτερο από το περπάτημα στα εμπορικά καταστήματα; Ακόμα το δωμάτιο του μικρού δεν το έχουν δημοσιοποιήσει μέσα από φωτογραφίες, όμως μας έχουν δείξει πολλές προσωπικές τους στιγμές στην σούπερ βίλα τους στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και την γκαρνταρόμπα του μωρού που το περιμένει αμέσως μόλις γεννηθεί. Τα πανάκριβα μωρουδιακά, κρέμονται σε χρονολογική σειρά για την κατάλληλη στιγμή που θα χρησιμοποιηθούν. Ο εκκεντρικός Άλκης Δαυίδ ανέβασε μία -ανάμεσα σε πολλές άλλες- φωτογραφία στα social media, με την γυναίκα του στην κουζίνα με φουσκωμένη την κοιλίτσα της γράφοντας: "Σε παρακαλώ, κάνε μου μωρό".

Το ζευγάρι έχει ήδη καταλήξει στο όνομα του μωρού, που θα είναι το ελληνικότατο "Νίκος". Τα μόνα που δεν έχει αγοράσει η Στάνο είναι τα έιδη προικός του μωρού. Θέλει να είναι χειροποίητα και γι' αυτό έχει μετατρέψει την έπαυλή της σε φάμπρικα όπου ράφτρες δουλεύουν νυχθημερόν, ράβοντας σεντονάκια, κουβέρτες και παπλώματα σε αποχρώσεις του μπλε. Είπαμε! Δισεκατομμυριούχοι είναι, ότι θέλουν κάνουν! Mάλιστα, μέχρι και τη φωτογραφία με τον υπέρηχο του μωρού τους δημοσίευσε, όπως ακριβώς έκανε και το διάσημο ζευγάρι Shakira - Gerard Pique.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR