counter

Αλίκη Κατσαβού- Σάντρα Βουτσά: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού- Σάντρα Βουτσά: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
Αλίκη Κατσαβού- Σάντρα Βουτσά: Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Καλεσμένες στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά.

Στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, οι δύο γυναίκες μίλησαν για τον ηθοποιό αλλά και για την μεταξύ τους σχέση.

«Το γραφείο του είναι ακόμα εκεί, τα πράγματά του, ο Φοίβος παίζει εκεί. Έχω μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα του που ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση να τα διαθέσω. Το πένθος δεν είναι ευθεία γραμμή, έχει λακκούβες πολλές. Νομίζω ότι το έχω αποδεχτεί και κάνω πρακτικά βήματα προς τα εκεί. Έβγαλα τα μαύρα μετά από 1,5 χρόνο που τα φόραγα. Είχε διαμαρτυρηθεί το παιδί πάρα πολύ. Δεν του άρεσε και δεν είχε τρόπο να το εκφράσει. Κάποια στιγμή περπατούσαμε και τρόμαξε ένα γατί και μου είπε “εσύ το τρόμαξες, εγώ φοράω ωραία χρώματα”. Είπε με τον τρόπο τον παιδικό όλο αυτό που ένιωθε. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά μετά τον θάνατο του Κώστα γιατί έκλεισε η εταιρεία μου. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Όταν βγήκε η σύνταξη του Κώστα ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος το πήρε ο Φοίβος μέχρι να γίνει 18 ετών και ένα μικρότερο εγώ για τρία χρόνια. Ο Φοίβος έχει κρατήσει το δικαίωμά του στα πνευματικά δικαιώματα του Κώστα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ οικονομικά μετά τον θάνατο του Κώστα γιατί έκλεισε η εταιρεία μου. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Όταν βγήκε η σύνταξη του Κώστα ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος το πήρε ο Φοίβος μέχρι να γίνει 18 ετών και ένα μικρότερο εγώ για τρία χρόνια. Ο Φοίβος έχει κρατήσει το δικαίωμά του στα πνευματικά δικαιώματα του Κώστα», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Η Σάντρα Βουτσά αναφέρθηκε στον μικρό Φοίβο και στην γνωριμία της με την Αλίκη Κατσαβού.

«Εμείς γνωριστήκαμε με την Αλίκη πριν από περίπου 8 χρόνια. Επειδή εγώ αρκετά χρόνια πριν είχα ξεκινήσει να κάνω παρέα με τον πατέρα μου συνέχισα και με την Αλίκη. Ήθελε κάθε βράδυ να βγαίνουμε έξω. Εγώ έμενα στη Βούλα και εκείνος στο Κολωνάκι. Γινόταν έξαλλος που δεν μπορούσα. Όταν γνώρισε την Αλίκη είπα δόξα τω Θεώ γιατί τρέλανε την Αλίκη. Ήταν δικό τους θέμα το παιδί. Ήταν δύο ενήλικες που πήραν μία απόφαση».

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού και της Σάντρας Βουτσά.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR