counter

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης και οι διάσημοι καλεσμένοι

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης και οι διάσημοι καλεσμένοι
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης και οι διάσημοι καλεσμένοι

 Την Κυριακή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το FTHIS.GR, βαφτίστηκε η κόρη του Αιμίλιου  και της Κατερίνας Βιουγιουκλάκη.

(Δείτε εδώ το προσκλητήριο της βάφτισης)

Η μικρή Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε για νονούς τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Δημήτρη Κιούση και τη Χριστιάνα Παπαγεωργάκη.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης είναι Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και γι΄αυτό ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε πολύ κόσμο από το χώρο της πολιτικής, όπως τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και Υπουργό Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Βουλευτές αλλά και όλους τους Δημάρχους των Νοτίων προαστίων.

Επίσης, δε γινόταν να απουσιάζουν αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας Βουγιουκλάκη από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ανάμεσά τους η Άννα Φόνσου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Έφη Πίκουλα, ο Κώστας Πρέκας, η Ελένη Ροδά, η Μαίρη Βιδάλη, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Κώστας Τσουρός και πολλοί ακόμα.

Στο άκουσμα του ονόματος "Αλίκη" υπήρξε έντονη συγκίνηση από την οικογένεια και κυρίως από τα αδέρφια της αείμνηστης ηθοποιού, τον Αντώνη και τον Τάκη Βουγιουκλάκη.

Να σημειωθεί πως ανάμεσα στους ιερείς που βάφτισαν τη μικρή ήταν ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης Αντώνιος, που κοινώνησε και εξομολόγησε τη θεία και νονά του Αιμίλιου, την εθνική μας σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μυστήριο και τους καλεσμένους:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR