counter

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με ποιον ήταν πραγματικά ερωτευμένη;

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με ποιον ήταν πραγματικά ερωτευμένη;
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με ποιον ήταν πραγματικά ερωτευμένη;

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας αποκαλύπτοντας αθέατες πτυχές από την ζωή των διάσημων star του ελληνικού σινεμά με τους οποίους είχε στενή φιλία. Ανάμεσα στους αθάνατους πρωταγωνιστές τους οποίους σχολίασε ο Μάκης Δελαπόρτας θέλησε να τονίσει και μια άγνωστη λεπτομέρεια για την ερωτική ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη… Η star, η λαμπερή, η απόμακρη, η τελειομανής και για κάποιους η πολύ σκληρή. Για μένα όμως και τους ανθρώπους που αγαπούσε ήταν μια αγκαλιά. Ο μοναδικός άνδρας που αγάπησε αληθινά στην ζωή της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Αυτό ήταν κάτι που μου το είχε εκμυστηρευθεί. Ίσως γιατί ήταν ο άνδρας  που τον ήθελε πολύ και δεν μπορούσε να τον έχει, καθώς λίγο μετά το γάμο τους από φάσισε να επιστρέψει στα παιδιά του και την άφησε. Και αυτό ήταν μια πληγή της Αλίκης που δεν έκλεισε ποτέ!

Και με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Με τον Δημήτρη Παπαμιχάηλ τους ένωσε η επαγγελματική επιτυχία. Ο κόσμος τους ήθελε πολύ. Ήταν το εμπορικό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου. Θεωρώ ότι ήταν μια σχέση επαγγελματικής συναλλαγής, που στη δίνη της μεγάλης επιτυχίας και της δημοσιότητας υπήρξαν και τα πάθη και τα μίση με ερωτικό υπόβαθρο. Και οι δύο νομίζω ότι έπαιξαν αυτό το «παιχνίδι», το οποίο δεν τους βγήκε σε καλό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR