counter

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Θα πάθετε "σοκ" μόλις δείτε πώς είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία ''Η Αλίκη στο ναυτικό''

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Θα πάθετε "σοκ" μόλις δείτε πώς είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία ''Η Αλίκη στο ναυτικό''
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Θα πάθετε "σοκ" μόλις δείτε πώς είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία ''Η Αλίκη στο ναυτικό''

Από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ελληνικές ταινίες, είναι εκείνη στην οποία η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπαίνει στο ναυτικό, για να δει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο οποίος κάνει την θητεία του.

Πιο συγκεκριμένα, στο σενάριο της ταινίας η Η Αλίκη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) είναι κόρη του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Δημήτρη (Λάμπρος Κωνσταντάρας). Συναντάει τον δόκιμο Κώστα (Δημήτρης Παπαμιχαήλ) κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού της στον Πόρο και τον ερωτεύεται, χωρίς να γνωρίζει ότι ειναι δόκιμος.

Δίνουν ραντεβού για να συναντηθούν, αλλά επειδή κανείς δεν τα καταφέρνει να έρθει (λόγω του πατέρα της Αλίκης και οι δύο) στέλνουν τους φίλους τους, αλλά οι φίλοι τους δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο, δεν καταφέρνουν να συναντηθούν και έτσι η Αλίκη και ο Κώστας νομίζουν ότι δεν θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Συναντιούνται όμως ξανά στον καλοκαιρινό χορό της Σχολής Δοκίμων, όπου ο ένας μαθαίνει ποιος είναι πραγματικά ο άλλος. Στη συνέχεια, η σχολή των δοκίμων πρόκειται να πάει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι. Όταν η Αλίκη το μαθαίνει αυτό προσπαθεί να βρει αφορμή να μπει στο πλοίο.

Έτσι βγάζει την βαλίτσα του πατέρα της από το αυτοκίνητο και καταφέρνει με αφορμή την βαλίτσα να μπει στο πλοίο. Επισκέπτεται τον Κώστα στο πλοίο, όπου και εγκλωβίζεται με τη θέληση της, καθώς αυτό σαλπάρει. Αφού βγει από τη σωσίβια λέμβο όπου κρυβόταν, μεταμφιέζεται σε ναύτη για να μη γίνει αντιληπτή. Η παρουσία της Αλίκης στο πλοίο γίνεται πηγή αρκετών κωμικών γεγονότων με έναν ναύτη  για τον Άλκη και τα δύο φουστάνια και το καπέλο της Αλίκης. Στο τέλος, όμως, η Αλίκη παντρεύεται τον Κώστα.Το σπίτι στο οποίο μένει η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία, μαζί με τους γονείς της, επισκέφθηκε πρόσφατα ο χρήστης του TikTok "Themakmak", ο οποίος και επισκέφτηκε την έπαυλη που γυριζόταν η σειρά “Στο παρά πέντε” και στέγαζε το σπίτι της Ντάλιας.

Πώς είναι σήμερα το σπίτι από την ταινία ''Η Αλίκη στο ναυτικό'' με την Αλίκη Βουγιουκλάκη 

Όπως θα δείτε στο σχετικό υλικό, το σπίτι από την ταινία που όλοι αγαπήσαμε, είναι σοκαριστικά ίδιο, ακόμα και σήμερα! Από την πόρτα της εισόδου, μέχρι τον τρόπο κοπής των θάμνων από έξω, μέχρι τα πέτρινα σκαλιά, όλες οι λεπτομέρειες από το 1961, όταν και κυκλοφόρησε η ταινία είναι ίδιες. Μάλιστα, το ίδιο απαράλλακτος μοιάζει να είναι μέχρι και ο δρόμος στην Κηφισιά που η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε ποδήλατο στην ταινία, αφού στο σχετικό βίντεο ο χρήστης του TikTok “Themakmak’ μας δείχνει και αυτόν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR