counter

Αλίκη Αρβανιτίδη: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Αλίκη Αρβανιτίδη: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση
Αλίκη Αρβανιτίδη: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση

Αλίκη Αρβανιτίδη Πασχάλης

Σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε η Αλίκη Αρβανιτίδη, σύζυγος του τραγουδιστή Πασχάλη που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα το 2006 και το 2008, λόγω του παιδιού που σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου είχε αποκτήσει ο τραγουδιστής εκτός γάμου.

Μετά από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης με την 49χρονη μητέρα του 9χρονου αγοριού, η Αλίκη Αρβανιτίδη καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσμφήμιση χωρίς μάλιστα να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Η δικαστική διαμάχη των δύο πλευρών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ανάμεσα στο ζεύγος Πασχάλη - Αλίκης Αρβανιτίδη και της -σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις- μητέρα του εξώγαμου παιδιού του τραγουδιστή.

Πριν μερικούς μήνες, η μητέρα του αγοριού ζητούσε από τον Πασχάλη Αρβανιτίδη αποζημίωση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Η 49χρονη διεκδικούσε το ποσό των 300.000 ευρώ ως συνολική διατροφή για τα χρόνια που μεγάλωνε μόνη της το γιο της, αλλά και 700.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.Το 2010 το δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι πατέρας του παιδιού είναι ο Πασχάλης, αλλά το αίτημα του να ξαναγίνει εξέταση DNΑ δεν έχει γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Αλίκη Αρβανιτίδη δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR