counter

Αλήθειες με τη Ζήνα: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη

Αλήθειες με τη Ζήνα: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη
Αλήθειες με τη Ζήνα: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στον “αέρα” της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” το μεσημέρι της Τετάρτης ανάμεσα στον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Οι δύο άντρες διαφώνησαν έντονα για την υπόθεση της Πάτρας και την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας που παραδόθηκε χθες στην ανακρίτρια από τον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Ένταση ανάμεσα σε Πέτρο Κουσουλό και Γιώργο Καλλιακμάνη

Ο Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε on air την αντίθεσή του με την κίνηση του δικηγόρου της σπιτονοικοκυράς όσον αφορά την τσάντα της 9χρονης: «Δηλαδή μπορεί κάποιος να την περιφέρει έτσι και να την πηγαίνει στα ανακριτικά γραφεία; Που τα έχετε δει εσείς αυτά; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Δεν είχε κανέναν δικαίωμα να πάρει την τσάντα».

«Εσείς νιώθετε καλά να ασχολείστε με μία τσάντα όταν χάθηκαν τρία παιδάκια; Τι κρύβεται από πίσω; Αν ο κύριος Θεοδωρόπουλος εκμεταλλεύεται, εκμεταλλεύεστε κι εσείς τον χαμό τριών παιδιών», απάντησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Εκείνη τη στιγμή ο Πέτρος Κουσουλός πήρε τον λόγο εκνευρισμένος: «Γιατί τον εκμεταλλεύομαι; Τι κέρδος έχω εγώ από αυτό; Τι σημαίνει ότι είμαι δημοσιογράφος; Δεν ντρέπεστε με αυτά τα οποία λέτε; Εκμεταλλεύομαι εγώ; Δεν ντρέπεστε λίγο; Είστε και εκλεγμένος.Πρωί πρωί θέλετε να τα ακούσετε; Αυτά να τα πείτε αλλού, ερώτημα έθεσα. Αν δεν ήταν οι δημοσιογράφοι τα παιδιά θα είχαν φύγει από θέλημα θεού χάρη στους συναδέλφους σας, τους εισαγγελείς και τους ιατροδικαστές που τα έχετε κάνει μαντάρα.  Να πάτε να καλύψετε τους συναδέλφους σας που τα έχουν κάνει μαντάρα και κρύβουν τα στοιχεία».

Οι τόνοι ανάμεσά τους ανέβηκαν , με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να λέει: «Εγώ είμαι Έλληνας αστυνομικός, εκλεγμένος και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο. Εγώ μίλησα για εσάς προσωπικά, δεν μίλησα για τους Έλληνες δημοσιογράφος».

«Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε. Λυπάμαι που είμαι και φίλος σας και λέτε αυτά τα πράγματα στον τηλεοπτικό αέρα», ανταπάντησε ο Πέτρος Κουσουλός, με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να προσθέτει: «Εσείς δηλαδή μπορείτε να λέτε ότι θέλετε στον τηλεοπτικό αέρα; Ε τότε εγώ να φύγω».

«Κάντε ό,τι θέλετε, δεν με ενδιαφέρει», είπε στο τέλος ο Πέτρος Κουσουλός και μετά την κουβέντα συντόνισε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR