counter

Alessandra Ambrosio: Δείτε πως πέρασε τη μέρα με τα παιδιά της

Alessandra Ambrosio: Δείτε πως πέρασε τη μέρα με τα παιδιά της
Alessandra Ambrosio: Δείτε πως πέρασε τη μέρα με τα παιδιά της

Πρόκειται σίγουρα για μία από τις όμορφες μαμάδες του κόσμου. Ο λόγος για το αγγελάκι της Victoria's Secret, την Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio. Η ίδια πλέον έχει βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της, έχοντας ως επίκεντρο τα δύο της παιδιά.

Το 35χρονι μοντέλο και ηθοποιός είναι αρραβωνιασμένη από το 2008  με τον επιχειρηματία Jamie Mazur. Το ζευγάρι έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή του ευτυχία, έχοντας αποκτήσει το 2008 την Anja και το 2012 τον Noah.

Η Βραζιλιάνα σαν στοργική μαμά, αποφάσισε να βγει μια βόλτα με τα παιδιά της την Τρίτη 30 Αυγούστου, στους δρόμους της Καλιφόρνιας. Η ίδια έκανε ωστόσο ξανά όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω της, με τη sexy εμφάνιση της και το κόκκινο φόρεμα της.

Η Alessandra Ambrosio επισκέφτηκε πρώτα μαγαζί που πουλούσε παγωμένο γιαούρτι και αν κρίνουμε από τις αντιδράσει της 8χρονης Anja, που έμοιαζε ξετρελαμένη, ξέρει πολύ καλά τα γούστα των παιδιών της.

Οι τρεις τους στη συνέχεια περπάτησαν στους δρόμους πιασμένοι χέρι-χέρι και κατέληξαν σε ένα ανθοπωλείο. Εκεί το super model έψαξε αρκετά και τελικά επέλεξε μια μεγάλη γλάστρα με εντυπωσιακά λευκά λουλούδια.

Στη συνέχεια η όμορφη οικογένεια κατευθύνθηκε στο αυτοκίνητο που τους περίμενε και αναχώρησαν για το σπίτι με τον 4χρονο Noah να κάνει μάλιστα γκριμάτσες στους paparazzi που βρέθηκαν εκεί για να απαθανατίσουν τις στιγμές της οικογένειας.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR