counter

Αλέκος Συσσοβίτης: "Δεν θα συμμετείχα σε remake του "Είσαι το ταίρι μου"

Αλέκος Συσσοβίτης: "Δεν θα συμμετείχα σε remake του "Είσαι το ταίρι μου"
Αλέκος Συσσοβίτης: "Δεν θα συμμετείχα σε remake του "Είσαι το ταίρι μου"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο οποίος μίλησε για τους ρόλους που τον σημάδεψαν και τη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως δεν μετανιώνει για κάτι που έχει κάνει, καθώς μαθαίνει μέσα από της ήττες και τα λάθη του, ενώ αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά του στην τηλεόραση.

«Το ξεκίνημά μου έγινε στην “Αίθουσα του Θρόνου” στο Mega και μετά ήρθε το “Είσαι το ταίρι μου”. Έπαιξα όμως και σε σίριαλ που πίστεψα και κόπηκαν» είπε αρχικά.

Σχετικά με τον ρόλο του στο «Είσαι το ταίρι μου» και το ενδεχόμενο ενός remake, ο Αλέκος Συσσοβίτης τόνισε: «Το Είσαι το ταίρι μου ήταν το πικ. Αντιδρούσα πολύ όταν με έλεγαν Νίκο, λόγω του ρόλου μου στο “Είσαι το ταίρι μου”. Τώρα που το είδα σε επαναλήψεις, το καταχάρηκα γιατί είχα πολλά χρόνια να το δω και καταλαβαίνω ότι σε συνδέουν με κάτι που αγάπησαν.

Διαβάστε επίσης: Aλέκος Συσσoβίτης: Η ηλικία, η σχέση του με τον γάμο, η μεγάλη του πικρία και η ψυχική ασθένεια της μητέρας του

Δεν θα συμμετείχα σε remake της σειράς, εδώ δεν δεχθήκαμε να το πάμε δεύτερο χρόνο τότε που έκανε 65%-70% τηλεθέαση. Νομίζω ότι οι Αμερικανοί κάνουν πολύ καλά που μερικές φορές σταματούν τα πράγματα στην κορυφή τους. Έχει πολλά χρονιά να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί. Αυτό έγινε μετά από το “Είσαι το ταίρι μου”. Έχω πει πάρα πολλά όχι και είδα μετά τις δουλειές που έκαναν επιτυχία». 

Ο ίδιος δήλωσε πως είναι αυτοδίδακτος και πως δεν γίνεται να ευνουχίσουμε τους ανθρώπους, καθώς πολλοί δεν έχουν σπουδάσει. Ακόμα, αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τηλεοπτικά στην «Αίθουσα του Θρόνου»: «Όταν μου σύστησαν τον Αλέκο Αλεξανδράκη ήμουν «ψάρακας», είχα άγχος. Του λέει η Πηγή Δημητρακοπούλου (σ.σ.: η σκηνοθέτης της σειράς) “είστε άνετα;” και απάντησε “όχι, γιατί έχω αγχώσει τον νεαρό”».

Τέλος, ο Αλέκος Συσσοβίτης ανέφερε πως δεν πρόλαβε να τα πει όλα στη μητέρα του, σχολιάζοντας πως «σε μία άνω τελεία φεύγουμε όλοι», ενώ πρόσθεσε πως από τη φύση του τού αρέσει η μοναχικότητα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR