counter

Αλέκα Καμηλά: "Με τον άνδρα μου έμεινα έγκυος στο 3ο ραντεβού. Με την πεθερά μέναμε μαζί και ήταν κτητική με τον γιο"

Αλέκα Καμηλά: "Με τον άνδρα μου έμεινα έγκυος στο 3ο ραντεβού. Με την πεθερά μέναμε μαζί και ήταν κτητική με τον γιο"
Αλέκα Καμηλά: "Με τον άνδρα μου έμεινα έγκυος στο 3ο ραντεβού. Με την πεθερά μέναμε μαζί και ήταν κτητική με τον γιο"

Αλέκα Καμηλά

Η Αλέκα Καμηλά μιλάει για την γνωριμία της με τον άντρα της Πρένταγκ Στογιανκοβιτς 

Το γνωστό μοντέλο Αλέκα Καμηλά μίλησε στην εκπομπή JOY και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου για την γνωριμία της με τον σύζυγό της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, τις δυσκολίες με την πεθερά της και την απιστία.

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια όταν εκείνος έπαιζε μπάσκετ στην Αμερική: "Είχε έρθει διακοπές εδώ και λίγο πριν φύγει για να ξεκινήσει τη σεζόν στην Αμερική τον γνώρισα. Στην αρχή ήταν μια απλή γνωριμία, ένα ραντεβού στα τυφλά, που είχαν κανονίσει κοινοί φίλοι, που σταδιακά εξελίχθηκε σε σχέση έστω και μέσω τηλεφώνου λόγω απόστασης" είπε η Αλέκα Καμηλά.

Μετά από 3 φορές που τον είχε συναντήσει, η Αλέκα Καμηλά έμεινε έγκυος και του το ανακοίνωσε από το τηλέφωνο:"Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ‘έχεις πέντε λεπτά;’ και του είπα ότι είμαι έγκυος. Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε κι αυτός ήταν πολύ πιο θετικός από εμένα. Οι αθλητές θέλουν την οικογένεια, θέλουν μια βάση, ένα στήριγμα" είπε το γνωστό μοντέλο.

Η Αλέκα Καμηλά δηλώνει ζηλιάρα και παραδέχεται, ότι θα συγχωρούσε τον σύζυγό της ακόμα κι αν πήγαινε με άλλη γυναίκα: "Είναι βαρύ, αλλά έτσι θέλω να είμαι. Όταν έχεις αγάπη πραγματική για τον άλλο, είναι ωραίο να είσαι έτσι. Μπορώ όμως;".

Η Αλέκα Καμηλά τα τελευταία χρόνια έχει κόψει τα μαλλιά της, κάτι που έχει μετανιώσει, αλλά όπως λέει τώρα τελευταία έχει αρχίσει να νιώθει σέξι: "Για πολλά χρόνια ήμουν με πιτζάμα και παντόφλα στο σπίτι". Κάποια στιγμή όμως "ξυπνάς ένα πρωί και λες πρέπει να τελειώσει όλο αυτό. Κάτι τέτοιο συμβαίνει τώρα".

Τε΄λος το γνωστό μοντέλο λέει πως σκέφτεται να κάνει διάφορες αισθητικές επεμβάσεις: "Ό,τι σηκώνεται θα το σηκώσω, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα!" λέει.

Δείτε το Video με την αποκαλυπτική συνέντευξη της:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR