counter

Αλέκα Καμηλά: Με απίστευτα sexy bikini στη Χαλκιδική

Αλέκα Καμηλά: Με απίστευτα sexy bikini στη Χαλκιδική
Αλέκα Καμηλά: Με απίστευτα sexy bikini στη Χαλκιδική

Αν και μητέρα τριών παιδιών η Αλέκα Καμηλά διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στην Χαλκιδική και ο φωτογραφικός φακός την κατέγραψε με απίστευτα sexy bikini.

Στο περιοδικό “Hello” διαβάσαμε το ρεπορτάζ της Μελίνας Κολιτσοπούλου και είδαμε στις φωτογραφίες το τέλειο κορμί της Αλέκας Καμηλά. Από την περασμένη εβδομάδα μαζί με τον σύζυγο της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία της παιδιά βρίσκονται στην εξοχική τους κατοικία στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Η Αλέκα Καμηλά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και με τις εμφανίσεις της με μαγιό επιβεβαιώνει πως είναι μια από τις πλέον καλλίγραμμες σιλουέτες στην ελληνική showbiz.

Το κορμί της κατάφερε όπως ήταν φυσικό να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα των λουόμενων πάνω της , ενώ εκείνη εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη διαμονή τους στη Χαλκιδική όπου και θα περάσει το υπόλοιπο καλοκαίρι της. Όσων αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια οι προτάσεις έχουν πέσει στο τραπέζι αλλά ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR