counter

Αλέκα Καμηλά - Η κρίση στο γάμο της: "3 φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω"

Αλέκα Καμηλά - Η κρίση στο γάμο της: "3 φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω"
Αλέκα Καμηλά - Η κρίση στο γάμο της: "3 φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω"

Αλέκα Καμηλά

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες που πέρασαν από το χώρο του modeling είναι και η Αλέκα Καμηλά την οποία κέρδισε η οικογένεια και ο σύζυγος της τελικά και όχι οι πασαρέλες και οι glamorous φωτογραφίσεις.

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και εξομολογείται για το πως έγινε ξαφνικά μητέρα, το ρίσκο που πήρε να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Αμερική, τα τρία της παιδιά της και το γεγονός ότι οργάνωνε τις εγκυμοσύνες της βάσει του NBA, αλλά και την “επανεκκίνηση” στο γάμο της.

Η Αλέκα Καμηλά μίλησε και για το σύζυγο της Πέντζα Στογιάκοβιτς και την κρίση που πέρασαν στο γάμο τους. Παραδέχτηκε ότι αυτήν τη στιγμή συστήνονται από την αρχή με τον διάσημο καλαθοσφαιριστή και ήδη αυτή η προσπάθεια της δίνει ζωή. Το ζευγάρι παραδίδει μαθήματα, καθώς δεν το βάζει κάτω και αποδεικνύει ότι όρος γάμος είναι έννοια βαθειά και χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια.

Λόγω της δουλειάς του συζύγου σου μετακομίζατε πολύ συχνά. Έφτασες ποτέ στο σημείο να θέλεις να φύγεις από το σπίτι; “Τρεις φορές σκέφτηκα να τα μαζέψω και να φύγω”, είπε χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας πως το γεγονός ότι λόγω δουλειάς έμεναν πολύ χρόνο χωριστά προκάλεσε ρήξη ανάμεσά τους.

Του το είπες; “Του το είπα... Η αντίδρασή του ήταν πολύ συναισθηματική. Δεν δίστασε να μου δείξει την αγάπη του, το γεγονός ότι με είχε ανάγκη, ότι με χρειάζεται και την πρόθεσή του να προσπαθήσει για να βελτιωθεί η κατάσταση”.

Το γεγονός ότι απουσίαζε για μεγάλα διαστήματα έκανε το σύζυγο σου να συμπεριφέρεται στη συνέχεια ενοχικά; “Δεν είχε πολλές δυνατότητες. Είχε μια πολύ μεγάλη καριέρα. Σίγουρα ο χρόνος που μοιραζόταν με την οικογένεια του δεν ήταν αυτός που θα ήθελε, αλλά από την άλλη τα είχε συνδυάσει και ωραία στη ζωή του. Όταν ένας άντρας κάνει ένα τέτοιο επάγγελμα που τον υποχρεώνει να λείπει αρκετά από το σπίτι, είναι πολύ πιο ευχαριστημένος από την γυναίκα του και τα παιδιά του, όταν δεν τους βλέπει κάθε μέρα. Ξέρει ότι έχει μια βάση και εμπιστεύεται την σύζυγό του σε ότι προκύψει. Γιατί προέκυψαν σοβαρά θέματα υγείας, τόσο δικά μου όσο και των παιδιών, που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη μου. Αυτός ήταν επισκέπτης. Βοηθούσε όσο μπορούσε με τον τρόπο του. Να φανταστείς ότι οργάνωνα τις εγκυμοσύνες μου βάσει του προγράμματος του NBA! Να γεννήσω, να έρθει ο Πέντζα να δει το παιδί δυο μέρες και να φύγει για τους αγώνες. Έτσι γίνονταν αυτά”.

Αλέκα Καμηλά

Πηγή: ΕΓΩ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR