counter

Aλέκα Καμηλά: Απαντά για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της

Aλέκα Καμηλά: Απαντά για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της
Aλέκα Καμηλά: Απαντά για πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της

Αλέκα Καμηλά

Η Αλέκα Καμήλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, μιλάει για πρώτη φόρα για την κρίση στο γάμο της. Η Αλέκα Καμηλά παραδέχεται πως τα τελευταία δυο χρόνια που ήρθαν Ελλάδα πέρασαν σοβαρή κρίση με τον σύζυγο της Πρέντραγκ Στογίακοβιτς και έπειτα από συζήτηση διαπίστωσαν πως υπήρχε πολλή αγάπη μεταξύ τους και κατάφεραν να την ξεπεράσουν.

Πέρασε πότε κρίση ο γάμος σας; Τα τελευταία δυο χρόνια που ήρθαμε στην Ελλάδα περάσαμε σοβαρή κρίση, αλλά την ξεπεράσαμε γιατί θεωρώ ότι και οι δύο πάνω από όλα είμαστε καταπληκτικοί  γονείς. Τα βάλαμε κάτω, τα συζητήσαμε και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη μεταξύ μας. Και καταλήξαμε ότι θα ήταν κρίμα, επειδή περνάμε μια δύσκολη φάση, να μας πιάσει πανικός να κάνουμε βιαστικές κινήσεις.

Γιατί περάστε την κρίση τώρα και όχι νωρίτερα;  Διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ο άντρας μου, λόγω της δουλειάς του, ήταν επισκέπτης στο σπίτι. Μέχρι να έρθει, έπρεπε να φύγει, οπότε υπήρχαν τριβές στη σχέση μας, γιατί ουσιαστικά δεν είχαμε ζήσει ο ένας τον άλλον την καθημερινότητά του. Όταν σταμάτησε να δουλεύει και έμεινε σπίτι, του είπα «Καλώς ήρθες σον κόσμο μου». Στην αρχή είχε φρικάρει κι εκείνος, αλλά αι εγώ γιατί δεν είχα συνηθίσει να έχω έναν άντρα ξαπλωμένο στον καναπέ όλη την ώρα.

Ποιο ήταν το σημείο τριβής σας; Του άντρα μου το αρέσει πολύ η τάξη . Όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο ΝΒΑ είχε συνηθίσει να του τακτοποιούν τα πράγματα του , να του φτιάχνουν τις βαλίτσες του. Δεν είχε κουνήσει το δακτυλάκι του να κάνει κάτι μόνος του. Όταν είσαι σε ένα σπίτι με τρία παιδία, δεν μπορεί να υπάρξει τάξη. Θα υπάρχουν παντού παιχνίδι, πεταμένα ρακιά,  σκόνη. Ε, όλα αυτά του φαίνονταν πολύ περίεργα στην αρχή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

CoverOk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR