counter

Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε μπαμπάς για 8η φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε μπαμπάς για 8η φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram
Άλεκ Μπάλντουιν: Έγινε μπαμπάς για 8η φορά και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Στιγμές ευτυχίας για τον Άλεκ Μπάλντουιν και τη σύζυγό του, Χιλάρια, οι οποίοι καλωσόρισαν στον κόσμο και το έβδομο παιδί τους. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η ευχάριστη είδηση έγινε μέσω Instagram από τον ίδιο τον 64χρονο ηθοποιό και την 38χρονη σύζυγό του, οι οποίοι έγραψαν: «Είναι εδώ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε το μικροσκοπικό όνειρό μας που έγινε πραγματικότητα. Ιλάρια Καταλίνα Ιρένα, 22/9/2022. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γιορτάζουμε μαζί σας αυτά τα υπέροχα νέα». 

Στο τρυφερό βίντεο βλέπουμε τη σύζυγο του Άλεκ Μπάλντουιν αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους.

Το ζευγάρι έχει συνολικά επτά παιδιά. Δύο ακόμη κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών. Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει ακόμη μία κόρη, την 26χρονη Άιρλαντ, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.

Ο Άλεξ και η Χιλάρια Μπάλντουιν έγιναν ζευγάρι το 2011 και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα. Η ανακοίνωση της έβδομης εγκυμοσύνης της Χιλάρια Μπάλντουιν, έγινε γνωστή μερικούς μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χαλίνα Χάτσινς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR