counter

Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη της στο GNTM - "Συγγνώμη, τι έχει γίνει;"

Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη της στο GNTM - "Συγγνώμη, τι έχει γίνει;"
Αλεξία Τράικο: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη της στο GNTM - "Συγγνώμη, τι έχει γίνει;"

Η Αλεξία Τράικο είναι το Greece’s Next Top Model για το 2022 και νικήτρια του χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η 19χρονη κέρδισε επίσης μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε γνωστά ΙΕΚ, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο!

Η Αλεξία, μαζί με τη Μαρίτα και τη Βικτώρια, ήταν οι τρεις φιναλίστ, που έζησαν τη δημιουργική ένταση, τη γοητεία των απίθανων δοκιμασιών, την έντονη συγκίνηση!

Οι φιναλίστ κρίθηκαν και βαθμολογήθηκαν από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα για τις τρεις δοκιμασίες του τελικού, την πασαρέλα, τη φωτογράφιση, το διαφημιστικό, για πρώτη φορά ζωντανά!

Μετά το τέλος της βαθμολογίας των κριτών, η Αλεξία είχε συγκεντρώσει 77 βαθμούς, η Μαρίτα επίσης 77 και η Βικτώρια 78, κάνοντας τη βραδιά ένα πραγματικό ντέρμπι, με αγωνία και καρδιοχτύπι, μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Η βαθμολογία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκάθαρα, καθόρισε τη νικήτρια! Το κοινό χάρισε 4 βαθμούς στη Βικτώρια, που έλαβε την τρίτη θέση με 82 βαθμούς, 9 βαθμούς στη Μαρίτα που έφτασε τους 86 και 17 στην Αλεξία, που με 94 βαθμούς αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του GNTM 5!

Διαβάστε επίσης: Aλεξία Tράικο: Ποια είναι η νικήτρια του GΝTM 5; Η καταγωγή, η ηλικία και η αγάπη για τον χoρό

Μερικές ώρες μετά το φινάλε του τελικού του GNTM, η Αλεξία Τράικο έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω Instagram. Σε βίντεο που ανέβασε στα instastories η 19χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις ξύπνησα… Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε; Δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι και απλά να λέω ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί. Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR