counter

Αλέξια: Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια;

Αλέξια: Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια;
Αλέξια: Που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια;

Συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town" και στη δημοσιογράφο Νάνσυ Φαφούτι παραχώρησε η Αλέξια. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για το τι κάνει σήμερα και που βρίσκεται.

Σήμερα που μένεις; Κάνεις πολυτελή ζωή;

Η πολυτέλεια δεν είναι ο σκοπός μου. Για παράδειγμα, τον πρώτο καιρό έμενα σε ένα ξενοδοχείο, στο West Hollywood, που πλήρωνε η εταιρία παραγωγής. Κάποια στιγμή έμενα σε ένα δωμάτιο με δύο συγκάτοικους, γιατί δουλεύαμε μαζί, κάναμε ταινίες μικρού μήκους. Πρόσφατα, για τρεις μήνες ζούσα σε ένα σπίτι οικογενειακών φίλων στο Λος Άντζελες, οι οποίοι ανήκουν σε ένα punk metal group. Ήταν σαν κοινόβιο, καθώς δεν ξέραμε ποιος θα έρθει να κοιμηθεί. Γενικά όμως, αυτά τα χρόνια είτε νοίκιαζα σπίτι είτε έμενα σε φίλους. Ό , τι φέρνει η ροή, φτάνει να μπορώ να αναπνέω και να εκφράζομαι.

Τι δεν ξέρει ο κόσμος για τη σημερινή Αλέξια;

Δεν ξέρει την αγάπη που έχω για το περιβάλλον. Όταν δεν είμαι καλά, η φύση με γιατρεύει. Βλέπω ένα δέντρο και δεν θέλω τίποτα άλλο. Δεν θέλω να βασανίζεται κανένα ζώο για να τρώω εγώ. Θέλω να υπάρχει αρμονία στη φύση.

Αλήθεια, ασχολείσαι με την κβαντομηχανική;

Καταρχάς, ευχαριστώ που μου έκανες αυτή την ερώτηση. Να διευκρινίσω ότι δεν είμαι επιστήμονας και ούτε θα γίνω ποτέ. Αλλά έχω μια φίλη βιολόγο που μας έκανε δύο χρόνια μάθημα στο Λος Άντζελες και τρεις φίλους που εργάζονται στη NASA. Όταν τους ρώτησα τι σημαίνει κβαντομηχανική μου είπαν ότι όλα μπορούν να συμβούν, σε όλους τους πιθανούς και άπειρους συνδυασμούς. Δεν πιστεύω στη μοίρα. Πιστεύω πως αν σκεφτόμαστε αυτό που πραγματικά θέλουμε, θα το φέρουμε. Ό , τι θέλουμε το δημιουργούμε.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR