counter

Αλεξία & Αγγελική Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής, η αδυναμία στη μητέρα τους και η κοινή τραγική μοίρα

Αλεξία & Αγγελική Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής, η αδυναμία στη μητέρα τους και η κοινή τραγική μοίρα
Αλεξία & Αγγελική Αλεξιάδου: Η σχέση ζωής, η αδυναμία στη μητέρα τους και η κοινή τραγική μοίρα

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Αλεξία – Αγγελική Αλεξιάδου: Μια σχέση ζωής με πρόωρο τέλος. Η απώλεια της Αλεξίας και της Βέφας Αλεξιάδου έχει σκορπίσει θλίψη τόσο στα αγαπημένα τους πρόσωπα και την οικογένειά τους, όσο και στο πανελλήνιο μιας και η μητέρα τους, αγαπητή στο κοινό, δέχεται το χτύπημα της μοίρας, χάνοντας τις δύο μεγάλες αδυναμίες της ζωής της. Οι δύο αδελφές είχαν το ίδιο αιφνίδιο και πρόωρο τέλος και οι δρόμοι της ζωής τους έμοιαζαν να είναι παράλληλοι.

Το βράδυ της Τρίτης 28 Οκτωβρίου η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία, έφυγε από τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς, ενώ η Αγγελική Αλεξιάδου  «έσβησε» στις 10 Φεβρουαρίου μετά από πολύχρονη μάχη με τον επάρατη νόσο σε ηλικία 54 ετών.

Η Αγγελική Αλεξιάδου μετά τον πρόωρο χαμό της αδελφής της, Αλεξίας, ήταν εκείνη που μαζί με την μητέρα της Βέφα ήταν το στήριγμα για τα παιδιά της Αλεξίας Αλεξιάδου, τις κόρες της, Χαρά και Γενοβέφα. Η Αγγελική Αλεξιάδου ήταν παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή, Γιάννης Ντόντορο ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στήριζε τη σύζυγό του στις δύσκολες στιγμές και στο Γολγοθά που σιωπηλά και γενναία βίωνε λόγω της ασθένειάς της. 

Η Αλεξία και η Αγγελική Αλεξιάδου, αφήνουν πίσω τους ένα δυσαναπλήρωτο κενό με την μητέρα τους να είναι εκείνη που μαζί με τους συζύγους των παιδιών της θα μεγαλώσουν την Χαρά και τη Γενοβέφα. Η Αγγελική και η Αλεξία Αλεξιάδου δραστηριοποιούνταν στο χώρο της μαγειρικής με την πρώτη να καταπιάνεται με τις επιχειρήσεις της Βέφας Αλεξιάδου και την δεύτερη με το χώρο της γαστρονομίας. 

Διαβάστε επίσηςAγγελική Αλεξιάδου: Αυτή ήταν η ζωή της κόρης της Βέφας Αλεξιάδου που "έσβησε" πρόωρα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR