counter

Αλέξης Τσίπρας: "Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών και η Μπέτυ με κατηγορεί ότι αργούν στο σχολείο"

Αλέξης Τσίπρας: "Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών και η Μπέτυ με κατηγορεί ότι αργούν στο σχολείο"
Αλέξης Τσίπρας: "Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών και η Μπέτυ με κατηγορεί ότι αργούν στο σχολείο"

Στην εκπομπή του Alpha, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή «Happy Day» ήταν καλεσμένος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Μέσα σε όλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αποκάλυψε πως έχει αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών του και η σύντροφός του Μπέτυ του παραπονιέται ότι πάντα αργούν.

Όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τα παιδία του

«Ο δημιουργικός χρόνος δεν έχει να κάνει τόσο με το τι κάνεις, έχει να κάνει κυρίως με το αν μπορείς και προσπαθείς να το επικοινωνήσεις, να συζητήσεις με τα παιδιά, να ακούσεις τα θέλω τους, τις αγωνίες τους, να προσπαθήσεις να είσαι δίπλα τους. Η δυσκολία που έχουμε εμείς είναι ότι δεν είναι εύκολο να περπατήσουμε μαζί στην Ερμού χωρίς να με σταματήσουνε κάποιοι άνθρωποι, να ασχοληθούν μαζί μου και να με αποσπάσουν από τα παιδιά μου ή από τη σύντροφό μου… βρίσκει τον τρόπο να το κάνεις...» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης - Αλέξης Τσίπρας για Γεωργούλη: "Ενημερωθήκαμε τη μέρα που έγινε γνωστή η δημόσια καταγγελία

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως έχει αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών του και η σύντροφός του Μπέτυ του παραπονιέται ότι πάντα αργούν.

«Εγώ έχω αναλάβει τα πιο ευχάριστα είναι η αλήθεια έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών καθώς ιδίως την περίοδο που ήμουν πρωθυπουργός μπορεί να γύρναγα το βράδυ 1:00 ώρα, δεν τα έβλεπα, κοιμόντουσαν νωρίς τα παιδιά, όποτε είχα αναλάβει να σηκώνω εγώ τα παιδιά το πρωί, να τρώνε πρωινό, να φεύγουν στο σχολείο και μετά να φεύγω εγώ και το τηρούμε ακόμα… Αυτός είναι και ο λόγος που με κατηγορεί διαρκώς η Μπέτυ ότι τα παιδιά πηγαίνουν αργοπορημένα στο σχολείο» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας:

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR