counter

Αλέξης Παππάς: "Για να τον έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου θα έχει τους λόγους του"

Αλέξης Παππάς: "Για να τον έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου θα έχει τους λόγους του"
Αλέξης Παππάς: "Για να τον έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου θα έχει τους λόγους του"

Ο Αλέξης Παππάς είναι τον τελευταίο καιρό σίγουρα ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του «Survivor». 

Ο ηθοποιός έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό με τα σχόλια που κάνει για κάποιους από τους συμπαίκτες του, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό πως τον έκανε unfollow από το Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου.

Οι δυο τους άλλωστε συνεργάστηκαν στις «8 λέξεις», με τον Αλέξη Παππά να αποχωρεί από τη σειρά για να μπει στο «Survivor».

Για τον Αλέξη Παππά, αλλά και το unfollow του Ανδρέα Γεωργίου, μίλησε ο Ιάσωνας Παπαματθαίου στο «Ευτυχείτε». Ο ηθοποιός γνωρίζει καλά τον Αλέξη Παππά, καθώς συνεργάστηκε μαζί του στις «8 λέξεις».

«Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ανδρέα, αλλά για να έκανε unfollow τον Αλέξη Παππά θα έχει τους λόγους του. Εγώ δεν τον έχω κάνει unfollow. Τον ακολουθώ. Δε ξέρω αν όντως ο Αλέξης έχει τη δύναμη να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν μαριονέτες. Με τη συνεργασίας μας, οκ. Ήταν μια τυπική επαγγελματική συνεργασία. Δεν ταιριάξαμε σαν άνθρωποι. Είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα και απόψεις. Δε ξέρω αν είναι πανούργος. Προσωπικά δεν το βλέπω το Survivor, αλλά έχω καταλάβει πως είναι εξαιρετικά αντιπαθής. Αν είναι κάποιος πανούργος μπορεί να είναι χειριστικός, χωρίς να το καταλαβαίνουν οι άλλοι. Πανούργος για μένα είναι κάποιος που χειρίζεται τους ανθρώπους και βγάζει κάλο πρόσωπο προς τα έξω. Οπότε δεν θα τον έλεγα πανούργο. Αν ήταν πανούργος δεν θα τον αντιπαθούσε ο κόσμος» είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσωνας Παπαματθαίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR