counter

Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η απάντηση του θεατρικού παραγωγού

Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η απάντηση του θεατρικού παραγωγού
Αλέξης Παππάς: Έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου - Η απάντηση του θεατρικού παραγωγού

"Πόλεμο" έχουν ανοίξει ο Αλέξης Παππάς και Μαυρίκιος Μαυρικίου, μετά την απόφαση του ηθοποιού να μην παίξει στην παράσταση που ετοιμάζει ο Μαυρίκιος. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς του έστειλε εξώδικο, κάτι που έγινε γνωστό μέσα από τον δικηγόρο του στη Super Κατερίνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέλιος Σούρλας δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha:

"Αποστείλαμε μία εξώδικη όχληση προς τον κ. Μαυρικίου, με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά, καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή".  

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Παππάς: Η αιχμηρή ανάρτηση για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και ο λόγος που αποχώρησε από την θεατρική παράσταση

 

Λίγο μετά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε στην Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR