counter

Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε τελευταία στιγμή από παράσταση – Τι συνέβη;

Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε τελευταία στιγμή από παράσταση – Τι συνέβη;
Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε τελευταία στιγμή από παράσταση – Τι συνέβη;

Ο Αλέξης Παππάς θα συμμετείχε στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» ωστόσο όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποχώρησε τελευταία στιγμή.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο καλλιτέχνης ο οποίος θα συνεργαζόταν επί σκηνής με τον ηθοποιό το έμαθε από τα social media και απρόσμενα.

Όσα είπε ο Μαυρίκιος για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

«Έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ περίεργο το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα, που ήμουν στην Κύπρο γιατί είχα δυο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media – ούτε από τον Αλέξη ούτε από πουθενά αλλού – ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως επανήλθε μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε επίσης - Αλέξης Παππάς: Ο όρος που έβαλε για να μπει στο Survivor All Star

Στη συνέχεια ο καλλιτέχνης πρόσθεσε: «Ήταν λίγο μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος. Εν τέλει, όμως, αισθάνομαι ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR