counter

Αλέξης Παππάς – Άννα Ζένιου: Η on camera απάντηση στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Αλέξης Παππάς – Άννα Ζένιου: Η on camera απάντηση στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι
Αλέξης Παππάς – Άννα Ζένιου: Η on camera απάντηση στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Στην Ελλάδα ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες η Άννα Ζένιου μετά τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά δύο μήνες μετά το τέλος του The Bachelor”.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής ο Αλέξης Παππάς γιόρτασε τα γενέθλιά του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα έχοντας στο πλευρό του την Άννα Ζένιου αλλά και φίλους του, ανάμεσα στους οποίους και ο Σάκης Κατσούλης με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Γενέθλια για τον Αλέξη Παππά: Στο πλευρό του η Άννα του "The Bachelor" μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Μάλιστα, δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Κατερίνα” βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και συνάντησε τον Αλέξη Παππά και την Άννα Ζένιου, οι οποίοι απάντησαν για τη σχέση τους. 

«Κάνουμε παρέα με τον Αλέξη. Δεν είναι πάντα το ερωτικό κομμάτι, είναι και κάτι άλλο που σε συνδέει με κάποιον, που είναι το ανθρώπινο κομμάτι. Με τον Αλέξη το βρίσκουμε καλύτερα σε αυτό και κάνουμε πολλή καλή παρέα. Δεν του πήρα κάποιο δώρο», δήλωσε η Άννα Ζένιου με τον Αλέξη Παππά να συμπληρώνει: «Αφήσαμε το παρελθόν πίσω. Είπαμε να περάσουμε καλά σήμερα και να γιορτάσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την σχέση του με την Αθηνά New York απέφυγε να απαντήσει λέγοντας: «Εγώ λέω να γλεντήσουμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε οσονούπω».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Αλέξης Παππάς και η Άννα Ζένιου:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR