counter

Αλέξης Κούγιας: Ομάδα νεαρών του επιτέθηκε φραστικά του άδειασε πάνω του ένα μπουκάλι νερό

Φραστική επίθεση από ομάδα νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί της Παρασκευής έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους καταγγέλλοντες της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, δέχθηκε κατά την έξοδο του από το δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας.

Ένας μάλιστα από αυτούς, άδειασε μάλιστα πάνω στον συνήγορο υπεράσπισης του σκηνοθέτη και ηθοποιού ένα μπουκάλι νερό. Το περιστατικό έληξε με τον Αλέξη Κούγια να απομακρύνεται με ψυχραιμία από το σημείο.

Νωρίτερα το δικαστήριο είχε κάνει δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια, που υποστήριξε ότι λόγω φόρτου εργασίας, ήθελε μια ολιγοήμερη διακοπή της δίκης. Έτσι η δίκη διακόπηκε και θα ξεκινήσει και πάλι στις 25 Φεβρουαρίου.

«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δεν ζητούμε αναβολή, αλλά διακοπή» είχε πει στις κάμερες ο Αλέξης Κούγιας, το πρωί της Παρασκευής, όταν υπέβαλε το αίτημα του επίσημα στο δικαστήριο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR