counter

Αλέξης Κούγιας: Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας: Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου
Αλέξης Κούγιας: Ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου

Στο ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, Μάιρα και Χρήστο, αλλά ευχαρίστησε δημόσια και την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, για τον τρόπο που τα μεγάλωσε.

Δείτε επίσης – Αλέξης Κούγιας: Ο θάνατος της πρώτης του συζύγου, η Εύη Βατίδου, η σύντροφός του και η τηλεφωνική παρέμβαση του γιου του

 Πείτε µας λίγο περισσότερα πράγματα για τη Μάιρα…

Η Μάιρα είναι ένα πολύ σεμνό και ντροπαλό κορίτσι. Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη έφεση στα σπορ, καθώς και διακρίσεις. Έπαιζε τένις, έκανε συγχρονισμένη, αλλά και ενόργανη, όπου θα μπορούσε να γίνει πρωταθλήτρια, αλλά λόγω του ύψους που πήρε απότομά ήταν αδύνατον. Από πολύ μικρή ηλικία είχε τετράγωνη λογική και κατ’ επανάληψη, ακόμα και µέχρι σήμερα, είναι η γέφυρα στις συνηθισμένες διαφορές και διενέξεις που είχα είτε µε την Εύη είτε µε τον αδελφό της, ως υπεύθυνος πατέρας. Ο Χρήστος είναι τριτοετής φοιτητής στη Νοµική Αθηνών και έντονα ενεργός. Η Μάιρα από τα 14 χρόνια της µε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο όταν υπήρχαν εντάσεις έμπαινε μπροστά για να λυθούν αυτά τα προβλήματα, σαν µια ώριμη και ολοκληρωμένη γυναίκα. Εχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και είναι µια εξαιρετική µαθήτρια. Μπήκε δεύτερη στο κολέγιο, πήρε από µικρή πτυχίο διδασκαλίας στα αγγλικά, µιλάει γαλλικά και γενικά έχει υψηλές βαθμολογίες.

Και η Νοµική πώς προέκυψε;

Από µόνη της αποφάσισε να γίνει στέλεχος του γραφείου µου και να σπουδάσει νοµικά. Όμως εκείνο που πραγµατικά απολαμβάνω είναι η ηθική της, που είναι παροιμιώδης για τα δεδομένα της εποχής και την ηλικία της. Θυμάμαι, όταν έπρεπε να πάει σε ένα πάρτι πριν από δύο χρόνια και όλες οι συνομήλικές της ήταν γνωστό ότι θα φορούσαν παπούτσια µε τακούνια, µου ζήτησε να πάµε να αγοράσουμε παπούτσια. Εγώ νόμιζα ότι θα αγοράζαμε παπούτσια µε τακούνια, αλλά, όταν πήγαμε στο μαγαζί, µου είπε: «Μπαµπά, νομίζω ότι είναι πολύ µικρή για να φορέσω τέτοια παπούτσια. Έχω χρόνο μπροστά µου». Με ξάφνιασε, όπως επίσης ποτέ δεν ζήτησε να αγοράσει επώνυμές μάρκες και από μικρή πήγαινε και διάλεγε ρούχα από (μάρκα γνωστής αλυσίδας ρούχων).

Τέλος, πρέπει να αναφέρω πως δεν έγινε ποτέ συζήτηση από τη Μάιρα να γίνει µοντέλο και για µένα ήταν δυσάρεστη έκπληξη όταν διάβασα ότι η Εύη πήγε µαζί της στο Παρίσι και την επέλεξαν από ένα πρακτορείο µοντέλων, ακόµα και σε αυτή την ηλικία, λόγω της εμφανίσεώς της. Ωστόσο, αγαλλίασα µόλις διάβασα στην ίδια συνέντευξη ότι η Μάιρα αρνήθηκε. Η Μάιρα, όπως και ο αδελφός της έχουν µάθει ότι η εξωτερική εµφάνιση είναι κάτι που φθείρεται και ότι το µόνο που µένει στη ζωή και εξασφαλίζει ισορροπία είναι η γνώση. Είναι ευτυχισμένος πατέρας και θέλω αι γι’ αυτό να ευχαριστήσω δημοσίως και την Εύη και τη μητέρα της, που βοήθησαν να καµαρώνουµε τα δύο αυτά υπέροχα παιδιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR