counter

Αλέξης Κούγιας: Η δήλωσή του για το μπέρδεμα με το επώνυμο του Σπύρου Μπιμπίλα

Αλέξης Κούγιας: Η δήλωσή του για το μπέρδεμα με το επώνυμο του Σπύρου Μπιμπίλα
Αλέξης Κούγιας: Η δήλωσή του για το μπέρδεμα με το επώνυμο του Σπύρου Μπιμπίλα

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο που βρέθηκε εκεί για τη συνέχιση της δίκης Λιγνάδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος απάντησε στο Σωματείο Υποστήριξης των Διεμφυλικών αλλά και στον Σπύρο Μπιμπίλα έδωσε

Να υπενθυμίσουμε πως το Σωματείο Υποστήριξης των Διεμφυλικών ζήτησε, όπως έγινε γνωστό, την παραπομπή του Αλέξη Κούγια σε πειθαρχικό έλεγχο μέσω επιστολής του.

«Για ποιον λόγο θα πρέπει να γνωρίζω εγώ το Σωματείο των Διεμφυλικών; Ούτε είναι το αντικείμενο της επιστήμης μου. Σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μία ιδιαιτερότητα, ζούμε μαζί τους, τα παιδιά μας πλέον ζουν μαζί τους. Εμένα στο κοινωνικό μου περιβάλλον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με ιδιαιτερότητες. Όμως προς Θεού, μη φτάσουμε σε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων. Το τονίζω αυτό. Θα πρέπει πραγματικά τα πράγματα να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ψυχραιμία» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο αποκάλεσε με λάθος επώνυμο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Εγώ θα σας πω κάτι, δεν πήγα κολέγιο, ούτε μεγάλωσα με το θέατρο. Η επαφή μου, η πρώτη και η τελευταία ήταν με το θέατρο του Κουν, εκείνος που θυμάμαι τελευταίος ήταν ο Αρσένης, η Πιττακή. Έκτοτε δεν είχα σχέση με το θέατρο. Είχα την εντύπωση ότι λέγεται Μπίμπιλας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR