counter

Αλέξης Κούγιας για Τζεφ Μοντάνα: "Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε και ένα φτερό. Έβαλα τα γέλια"

Τη δική της αλήθεια για τον Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσει η Τζεφ Μοντάνα στο δικαστήριο, καθώς είναι ανάμεσα στους μάρτυρες για την υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Μιλώντας στο Πρωινό για την Τζεφ Μοντάνα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Να σας πω κάτι. Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη του. Δε ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου. Μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση. Εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα να εμφανίζεται τις τελευταίες μέρες σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα. Δεν έχω άποψη. Ένα χρόνο τώρα ασχολούμαστε με… Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς. Έμαθα χθες το βράδυ ότι έστειλε ένα εξώδικο στο γραφείο μου. Δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Μεγάλη του τιμή του συγκεκριμένου προσώπου.

Τον είχα δει μια μέρα στη Γλυφάδα και μου είπαν αυτός είναι ο Τζεφ Μοντάνα. Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε και ένα φτερό. Αν δείτε πως περπάταγε με το φτερό στα χέρια… Έβαλα τα γέλια. Περισσότερο γέλιο μου προκαλεί. Θα έρθουν εδώ, θα τους αξιολογήσει το δικαστήριο. Το εξώδικο μου είπαν ότι αναφέρονταν σε κάτι που είπα για τρίτο φύλο. Δεν το έχω διαβάσει. Υπάρχει και μια άλλη κοινωνία που τη σεβόμαστε. Είμαστε μια δημοκρατική χώρα, αλλά μέχρι εκεί όμως. Δε θα μας επιβάλλουν τις απόψεις τους ορισμένοι, που προσωπικά πιστεύω πως δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Ας αρχίσουν να περπατάνε με ίσιο τρόπο στη ζωή τους και μετά να κάνουν κριτική και στους υπόλοιπους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR