counter

Αλέξης Κούγιας: "Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου"

Αλέξης Κούγιας: "Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου"
Αλέξης Κούγιας: "Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στον γάμο και στο διαζύγιο από την Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης! Αλέξης Κούγιας: "Μου λένε οι γιατροί ότι δεν θα πεθάνω από τον καρκίνο"

Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας

«Δύο φορές που πήγα στην εκκλησία πήγα ερωτευμένος. Εγώ μέσα σε μία σχέση θέλω να γελάω. Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου. Στον δεύτερο γάμο έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Δεν ήθελα να λέω ψέματα και αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τον χωρισμό του από την Εύη Βατίδου: «Αυτό είναι θέμα που δεν θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει. Δεν θέλω ποτέ να μιλήσω για το τι συνέβη».

Για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Το αποκλείω γιατί είχα την τύχη να κάνω δύο υπέροχα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και ασφάλεια. Χώρισα όταν ήμουν 56 χρονών. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα είχα εξαιρετικές σχέσεις με γυναίκες που θα μπορούσα να προχωρήσω τη ζωή μου. Όπως έχω και τώρα. Είμαι 73 ετών, μπορώ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Εκ προοιμίου θα κάνω ένα παιδί που θα μείνει χήρα σε λίγο χρονικό διάστημα - δεν μιλάω για το θέμα της ασθένειάς μου - αλλά βιολογικά και ένα παιδί που θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα του. Εγώ λέω ότι είναι ευχή και κατάρα όταν έχεις χωρίσει και έχεις αποκτήσει παιδιά να ερωτευτείς και να θες να κάνεις οικογένεια με μια άλλη γυναίκα. Δεν στο συγχωρούν ποτέ τα παιδιά σου. Εγώ το έχω αντιμετωπίσει.

Κάποια στιγμή, στα πρώτα χρόνια που χώρισα, είχα σχέση με μια κυρία, η οποία είχε 2 παιδιά. Τα 2 παιδιά με τα παιδιά μου πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Κάποια στιγμή προχώρησαν πολύ οι σχέσεις, ήταν στην ίδια ηλικία και τα παιδιά, τα οποία έκαναν και παρέα.

Κανονίσαμε να πάμε όλοι μαζί στην Κρήτη ένα Σαββατοκύριακο. Στο μέσο της εβδομάδας, τρώγαμε με τα παιδιά και μου λέει ο Χρήστος: “Μπαμπά εμείς αποφασίσαμε να μην ξαναπαντρευτείς”. Η μικρή, που ήταν 4 ετών, μου λέει: “Μπαμπά, αν κάνεις άλλο παιδί, εμείς θα το σκοτώσουμε”. Αυτό δείχνει πόσο πληγώνονται τα παιδιά και μιλάμε ότι η άλλη ήταν μια ιδανική σχέση από κάθε πλευρά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR