counter

Αλέξης Γεωργούλης: Τα emails που αντάλλαξε από τη Μεγάλη Παρασκευή έως τη διαγραφή του

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και αφορά τον Αλέξη Γεωργούλη και τις καταγγελίες εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρουσίασε τα emails που αντάλλαξε ο Αλέξης Γεωργούλης από την Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα που διαγράφηκε από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ρίξτε μια ματιά! Μάγδα Τσαγγάνη: Η τηλεοπτική μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη δηλώνει! "Νιώθω ότι οι κατηγορίες είναι για το γιο μου"

Αλέξης Γεωργούλης – Τα emails που έστειλε έως την διαγραφή του

Ο Αλέξης Γεωργούλης την Μεγάλη Παρασκευή δέχθηκε ένα email από την πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα όπου του ζητείται η άρση ασυλίας του, καθώς έχε δεχθεί καταγγελία.

Την Δευτέρα του Πάσχα η Ρομπέρτα Μέτσολα ανακοίνωσε την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη και τον παραπέμπει με email σε ειδική επιτροπή διερεύνησης.

Την ίδια ημέρα, ο Αλέξης Γεωργούλης υποβάλει με email την παραίτηση του από τον Σύριζα και από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Αριστεράς.

Περίπου 15 λεπτά μετά το email του Ευρωβουλευτή, ο Σύριζα βγάζει ανακοίνωση που αναφέρει: «Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης τίθεται εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέχεια της ενημέρωσης που είχαμε σήμερα για καταγγελία εις βάρος του και δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR