counter

Αλέξης Γεωργούλης: Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο χωρισμός & η κατάθλιψη

Αλέξης Γεωργούλης: Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο χωρισμός  & η κατάθλιψη
Αλέξης Γεωργούλης: Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο χωρισμός & η κατάθλιψη

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο περιοδικό "Down Town" Κύπρου και απάντησε για τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλουενώ, ενώ  παραδέχτηκε πως έπεσε σε κατάθλιψη για περίπου τρία χρόνια λόγω ενός χωρισμού. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης διέψευσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την Τόνια Σωτηροπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μη γυρίσεις να χαιρετήσεις κάποιον, αμέσως να σας κάνουν ζευγάρι! Την Τόνια την ξέρω από το 2006. Είμαστε γνωστοί, κάναμε παρέα και είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε. Εκείνη ήταν στο Λονδίνο κι εγώ στο Los Angeles. Συναντηθήκαμε τώρα, τους δύο μήνες που είμαι εδώ, γύρω στις πέντε με έξι φορές. Είμαστε απλά φίλοι!"είπε ο ηθοποιός. 

Ο Αλέξης Γεωργούλης στο παρελθόν βίωσε την κατάθλιψη και χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια για να το ξεπεράσει: "Έχω περάσει κατάθλιψη, κράτησε περίπου τρία χρόνια. Από έρωτα το έπαθα, επειδή τελείωσε μία σχέση. Ή μάλλον δεν ήταν από έρωτα, αλλά από την απώλεια αυτού του προσώπου που με έκανε να χαίρομαι τόσο πολύ και δεν μπορούσα να βιώσω ξανά αυτές τις στιγμές", παραδέχεται ο ηθοποιός και συνεχίζει: "Ήταν ένα "μαύρο" διάστημα στη ζωή μου και κάτι που με πιλάτευε. Εντελώς αυτοσχέδια το αντιμετώπισα! Ήμουν πιτσιρικάς τότε, μου έδειξα εμπιστοσύνη και πήρα ερήμην μου, ασυναίσθητα, το δικό μου δρόμο. Δεν γύρισα να πω “χρειάζομαι ψυχολόγο και χάπια”, δεν έπινα για να κοιμηθώ και να μην αισθάνομαι. Όχι. Τα βίωσα όλα, τα σκεφτόμουν όλα και “έτρωγα” όλα αυτά τα συναισθήματα - τα ανέλυα συνεχώς. Μα γι’ αυτό μου κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια! Έτσι, όμως, εκτίμησα τη δύναμη που έχει ο ασυνείδητος εαυτός μας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR