counter

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκαλύπτει αν θα φύγει ξανά από την Ελλάδα

Αλέξης Γεωργούλης: Αποκαλύπτει αν θα φύγει ξανά από την Ελλάδα
Αλέξης Γεωργούλης: Αποκαλύπτει αν θα φύγει ξανά από την Ελλάδα

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει τον τελευταίο καιρό, ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και από την άλλη συνεχίζει να κάνει εντατικές πρόβες για τη πολυσυζητημένη παράσταση «Ζητείται ψεύτης».

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μίλησε στην εφημερίδα Real και αποκάλυψε γιατί έφυγε στο εξωτερικό και αν το μετάνιωσε που γύρισε πίσω στην Ελλάδα.

Ήρθες για να μείνεις ή θα το σκάσεις πάλι;

«Δεν το έσκασα ποτέ. Άνοιξα τα φτερά μου και έβαλα στοιχήματα που ήθελα! Δεν έχω να σου απαντήσω κάτι συγκεκριμένο, θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ και τονίζω και εγώ το «πουθενά σαν την Ελλάδα»! Υπάρχει κρίση, υπάρχουν δυσκολίες αλλά είναι τόσο όμορφη χώρα».

Ήσουν τολμηρός φεύγοντας στο εξωτερικό

«Μου αρέσει να τολμώ και να ρισκάρω. Αλλιώς πλήττω αφόρητα. Δεν ήρθε τίποτα εύκολα. Πάλεψα για να κερδίσω όσα κέρδισα. Ναι, και τόλμησα και ρίσκαρα. Οφείλουμε όλοι μας να ρισκάρουμε και να μη φοβόμαστε. Μόνο έτσι δίνουμε σάρκα και οστά στα όνειρα μας. Κι ας τρώμε καμιά φορά τα μούτρα μας. Έχει κι αυτό τη δική του γοητεία. Πέφτεις σηκώνεσαι και προχωράς. Για καινούργια στοιχήματα».

Τελειώνοντας κι ενώ ήσουν στην πρώτη γραμμή, το έσκασες στο εξωτερικό, Αλέξη.

«Ήθελα να πάρω τις ανάσες μου, μακριά από όλο αυτό. Αρχικά πήγα για σεμινάρια πάνω στο σενάριο, αλλά ήρθαν οντισιόν και νέες δουλειές. Πολύ δυνατή εμπειρία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR