counter

Αλέξης Γεωργούλης: “Aπό την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι…”

Αλέξης Γεωργούλης: “Aπό την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι…”
Αλέξης Γεωργούλης: “Aπό την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι…”

Λίγες μέρες πριν επιστρέψει στη θέση του κριτή μέσα από το YFSF, ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στο περιοδικό Down Town και τον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός τοποθετήθηκε, μέσα σε όλα, και για το πλήθος αρνητικών σχολίων που έλαβε μετά την απόφαση να συμμετάσχει εκ νέου ως κριτής στο show μεταμφιέσεων.

Τι σου άφησε όλος αυτός ο καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;

Τίποτα δεν μου άφησε. Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω.

Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ.

Γιατί, όσος θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR