counter

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο πασίγνωστος πατέρας, οι σπουδές που παράτησε και η σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο πασίγνωστος πατέρας, οι σπουδές που παράτησε και η σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου
Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο πασίγνωστος πατέρας, οι σπουδές που παράτησε και η σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, o «Αλέξης» από την «Γη της ελιάς» φαίνεται πως είναι ζευγάρι με την Αφροδίτη Λιάντου, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο ίδιος, έχει προκαλέσει αίσθηση αφού ο ρόλος που υποδύεται, είναι από τους ρόλους - κλειδί στη σειρά. Αναζητήσεις για το βιογραφικό, τον πατέρα, τις σπουδές αλλά και το Instagram του είναι εξεραιτικά δημοφιλείς, και εμείς μαζέψαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνον.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η ηλικία και οι σπουδές

 

  • Τον ελεύθερό του χρόνο του αρέσει να διαβάζει, αλλά είναι και εξαιρετικά αθλητικός τύπος: Το σκέιτ είναι η μεγάλη του αγάπη, πηγαίνει συχνά στο γυμναστήριο και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη κολύμβηση.
  • Πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει τοπογράφος, μιας και είχε περάσει στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τοπογραφίας στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά τελικά οι σπουδές του δεν ολοκληρώθηκαν. 

 

  • Είναι fan των social media και στο προφίλ του στο Instagram, @alexandros_skourletis, έχει πάνω από 13.000 ακόλουθους.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο ταλαντούχος πατέρας

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, έχει καλλιτεχνικό αίμα στις φλέβες του μιας και πατέρας του είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης. Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος είναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ενώ η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικών.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Η προσωπική ζωή και η σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου

Μπορεί να φημολογείται πως έχει σχέση με την Αφροδίτη Λιάντου, την «Μυρτάλη» από την Γη της ελιάς, αλλά ο ίδιος  δεν μας έχει δώσει πολλές πληροφορίες για την προσωπική του ζωή. Τον περασμένο Οκτώβριο σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε δηλώσει ότι στα 25 του χρόνια έχει κάνει μονάχα μία σχέση: «Δεν είμαι πολύ της δέσμευσης, με την έννοια ότι πάντα ότι όταν πάει να γίνει αυτό θέλω τον χώρο μου. Σαν να με φοβίζει λίγο το «συνέχεια μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR