counter

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του - "Με το που βγαίνει το παιδί, δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο"

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του - "Με το που βγαίνει το παιδί, δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο"
Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του - "Με το που βγαίνει το παιδί, δεν κλαίει, ήταν μελανιασμένο"

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε τον Αλέξανδρο Μαρτίδη με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Μπαμπά - δες» και τον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του Mega.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη του και τις στιγμές αγωνίας που έζησε τη στιγμή της γέννησής της, αλλά και για τον χωρισμό από την μητέρα της. 

Διαβάστε επίσης! Αλέξανδρος Μαρτίδης: Η σχέση με την 12χρονη κόρη του και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης για την κόρη του

«Θυμάμαι ότι (σ.σ η σύζυγός μου) δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα και έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο. Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν “πρέπει να βγείτε έξω”. Τους λέω “Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω”. Ήμουν σε αυτόν τον τόνο. Κράταγα (σ.σ την σύζυγο μου) και της έλεγα “μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά”. Εντωμεταξύ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα. Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και νομίζω ότι θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου. Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει πως ήθελα να το κάνω εγώ», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

«Η κόρη μας δεν έχει ζήσει χωρισμό γιατί χωρίσαμε πολύ νωρίς. Δεν το ήθελα αυτό για το παιδί μου, ήθελα την οικογένεια. Το πάλεψα, αλλά είπα ότι αν η ψυχική υγεία του παιδιού μου είναι καλύτερα, το προτιμώ. Μας έφαγε μια πενταετία να βρούμε το πως θα λειτουργήσουμε και οι δυο, γιατί ήμασταν και οι δυο πολύ μικροί και όταν μας βλέπει και τους δυο μαζί η κόρη μας, είμαστε καλά», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός για τον χωρισμό του από την μητέρα της κόρης του.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR