counter

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο chef αδερφός του Γιώργου Γεροντιδάκη

Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο chef αδερφός του Γιώργου Γεροντιδάκη
Αλέξανδρος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο chef αδερφός του Γιώργου Γεροντιδάκη

Τον Γιώργο Γεροντιδάκη τον απολαμβάνουμε και φέτος στις «Άγριες Μέλισσες» ως Μελέτη. Ένα από τα τέσσερα μικρότερα αδέλφια του, είναι ο Αλέξανδρος, ο chef της οικογένειας.

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης ακολουθεί τελείως διαφορετικό μονοπάτι από τον διάσημο αδερφό του, ενώ τα δύο αδέρφια δεν μοιάζουν πολύ, καθώς ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι μελαχρινός ενώ ο αδερφός του ξανθός.

Ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και στον αδερφό του.

«Είμαι 29 χρονών. Ήμουν έξι χρόνια στο Λονδίνο, από το 1015. Είμαι πολίτης του κόσμου. Τώρα ετοιμάζομαι για Παρίσι. Η Ντίνα Νικολάου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Έχω δουλέψει σε δυο εστιατόρια με αστέρια Michelin. Είμαι πολύ περήφανος για τον αδερφό μου και τα υπόλοιπα αδέρφια μου. Παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες με την υπόλοιπη οικογένειά μου, αλλά δε ρωτάω τι θα γίνει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Γεροντιδάκης.

Τι θα δούμε σήμερα στις "Άγριες Μέλισσες";

Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR