counter

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Γιώργο Κιμούλη: “Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου”

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Γιώργο Κιμούλη: “Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου”
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Γιώργο Κιμούλη: “Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου”

Μετά την Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού και την Ευδοκία Ρουμελιώτη ακόμη μια ηθοποιός ξέσπασε εναντίον του Γιώργου Κιμούλη.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε όσα βίωσε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του που την οδήγησε να αποχωρήσει από την παράσταση μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

Σήμερα Πέμπτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά.

«Ξεκινούν να ακούγονται φωνές και ευτυχώς είναι πολλές. Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την παράσταση. Πέρασα πολύ δύσκολα. Με αφορμή την κίνηση της Ζέτας ήρθαν πάλι όλα στο μυαλό μου, ποτέ δεν τα είχα ξεχάσει αλλά ήταν σαν να βίωνα όλα αυτά που ένιωθα εκείνη την περίοδο. Έχω συνεργαστεί με την Κατερίνα Γερονικολού και έχουμε συζητήσει πάνω σε αυτό το θέμα.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τη βία, εγώ μπορώ να περιγράψω το τι βίωνα εγώ και μου είναι πολύ δύσκολο. Από χθες σκέφτομαι γιατί ένιωθα έτσι αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτά που γράφω στη δημοσίευσή μου στο Instagram είναι όλα όσα ένιωθα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Μου αρκεί αυτή η κατάθεση ψυχής που έκανα γιατί με ελάφρυνε και μένα.

Εύχομαι αυτή η κίνηση να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν ή έχουν βιώσει παρόμοια συναισθήματα με μένα. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είχα φτάσει σε σημείο να είμαι άσχημα ψυχολογικά που έπαιρνα χάπια. Θα δω τις επόμενες ημέρες αν θα το προχωρήσω. Συζητάω με κάποια άτομα, θα δούμε πως θα πάει η ιστορία και θα έκτοτε θα πράξουμε», είπε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR