counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της! Είναι μελαχρινή και εξίσου κομψή

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της! Είναι μελαχρινή και εξίσου κομψή
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της! Είναι μελαχρινή και εξίσου κομψή

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σίγουρα την ξέρετε! Ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια άλλωστε με την μόδα, είναι δημόσιο πρόσωπο και ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματίας. Αυτή που είναι επίσης σίγουρο να μην γνωρίζετε ωστόσο, είναι η αδερφή της.

Η αδερφή που έχει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη, σε μια αστική οικογένεια από την οποία πήρα πολλή αγάπη αλλά και ελευθερία στο να επιλέξουμε με τι θα ασχοληθούμε. Ο πατέρας μου είναι διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών σε νοσοκομείο της Τρίπολης και η μαμά μου είχε μαγαζί με ρούχα- από εκεί πήρα την αγάπη μου για τη μόδα. Οι γονείς μας ήθελαν να σπουδάσουμε για να έχουμε επιπλέον μόρφωση - έχω μια αδελφή δύο χρόνια μεγαλύτερη, η οποία είναι αρχιτέκτονας και ζει στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους! "Χωρίζουν, γιατί…"

Η καθεμία ακολούθησε τον δρόμο της. Εγώ, λοιπόν, ως έφηβη δεν μπορώ να πω πως σχεδίαζα, περισσότερο μου άρεσε το τραγούδι", έχει δηλώσει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την οικογένεια και την αδερφή της. Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η μητέρα της είναι επίσης επιχειρηματίας και ασχολείται με την μόδα, μιας και έχει κατάστημα με ρούχα στην Τρίπολη. Η Αλεξάνδρα, βρέθηκε εκεί για το Πάσχα και την είδαμε να ποζάρει στο Instagram, μαζί με την αδερφή και την μητέρα της. Όπως θα δείτε η μητέρα της, είναι ξανθιά σαν την ίδια αλλά η αδερφή της, μελαχρινή! Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι 3, είναι το ίδιο κομψές και εντυπωσιακές!

Δες την σχετική φωτογραφία με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την αδερφή και την μητέρα της: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR