counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Snik: Το παρασκήνιο της γνωριμίας και της συνάντησής τους στη φιέστα του Ολυμπιακού

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Snik: Το παρασκήνιο της γνωριμίας και της συνάντησής τους στη φιέστα του Ολυμπιακού
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Snik: Το παρασκήνιο της γνωριμίας και της συνάντησής τους στη φιέστα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε φέτος το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και το γιόρτασε με μια φιέστα πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού ο κόσμος απουσίαζε από τις εξέδρες του γηπέδου, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έστησαν το δικό τους πάρτι μέσα σε αυτό.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν και οι celebrities που βρέθηκαν στα VIP του “Καραϊσκάκη”.

Μεταξύ αυτών, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Snik. Κοινή τους φωτογραφία ανέβηκε και στο Instagram με κάποιους να αναρωτιούνται αν τρέχει κάτι μεταξύ τους.

Να θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι εδώ και μήνες ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Snik, ο οποίος δε μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ έχει διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram.

Το παρασκήνιο της συνάντησης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik

Σήμερα Τετάρτη μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” η Φαίη Σκορδά παρουσίασε το παρασκήνιο της συνάντησης αλλά και της γνωριμίας της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Snik.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια είπε: «Η Αλεξάνδρα γνωρίζει τον Snik γιατί πριν μπει μέσα στη Φάρμα ο Sniκ ήταν να κάνει ένα video clip για ένα καινούργιο του τραγούδι και την προσέγγισε και της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο video clip. Εγώ αυτό το ξέρω εδώ και καιρό αλλά επειδή μπήκε στη Φάρμα το κορίτσι δεν μπόρεσε να κάνει τα γυρίσματα. Πάντως είχαν αυτή την επικοινωνία για να πρωταγωνιστήσει η Αλεξάνδρα στο video clip. Μετά κράτησαν μια επαφή, δεν υπάρχει κάτι μεταξύ τους, συναντήθηκαν εκεί και ήταν σε μια κοινή παρέα απλώς εγώ έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αρέσει στον Snik η Αλεξάνδρα. Από όσο γνωρίζω την Αλεξάνδρα δεν νομίζω ότι είναι του τύπου της».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR