counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω από τα επαγγελματικά μου θέλω"

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω από τα επαγγελματικά μου θέλω"
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: "Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω από τα επαγγελματικά μου θέλω"

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να είναι μόλις 26 ετών, αλλά έχει ήδη παντρευτεί, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα! Η ξανθιά καλλονή, που ξεχώρισε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου, αποκαλύπτοντας τον λόγο που δε θέλει να γίνει ακόμη μητέρα.

Γιατί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δε θέλει να γίνει ακόμη μαμά

«Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένεια μας, αλλά όχι άμεσα… Μετά τα 30, δε θα το ήθελα νωρίτερα. Ένα παιδί θα με κρατήσει πίσω από τα επαγγελματικά μου θέλω» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ παραδέχτηκε πως ο σύζυγός της θα προτιμούσε να γίνουν γονείς νωρίτερα, όμως την καταλαβαίνει και δεν την πιέζει.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μια γυναίκα που περιποιείται βέβαια πολύ την εμφάνισή της. Είναι πάντα άψογα ντυμένη, έχει τέλειο κορμί ενώ φαντάζει σαν «ξένη» εικόνα για τους θαυμαστές της μια εγκυμοσύνη.

«Όσο και να προσέχεις θα πάρεις κάποια κιλά είναι φυσικό. Αλλά εμένα δεν με αγχώνει αυτό καθόλου. Ξέρω πως το σώμα θα αλλάξει εκείνη την περίοδο αλλά θα είναι για καλό» τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο σύζυγός της, γνωστός πλαστικός χειρουργός, Αριστομένης Γιαννόπουλος, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2018 στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR