counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ο οριστικός χωρισμός και η σχέση τους σήμερα

Στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε συνέντευξη ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο χωρισμός του από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι οριστικός, ενώ ανέφερε πως οι δυο τους διατηρούν ακόμη πολύ καλές σχέσεις.

«Με την Αλεξάνδρα κάναμε ένα διάλειμμα από το γάμο μας για να δούμε τι θέλει ο καθένας. Αυτό το διάλειμμα συνεχίζεται και μάλλον θα γίνει μόνιμο. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Αλεξάνδρα, συζητάμε για να βγει το διαζύγιο και ίσως η σχέση μας περάσει σε άλλο επίπεδο και γίνει πιο φιλική. Δε ξέρω πως θα εξελιχθεί. Τρίτα πρόσωπα δεν υπήρξαν ανάμεσά μας. Νομίζω ότι ήταν περισσότερο οι προτεραιότητες που έχει βάλει ο καθένας.

Μπήκαμε σε διαδικασία και είδαμε ότι οι προτεραιότητές μας δεν συμπίπτουν και δεν συνάδουν τόσο πολύ σε αυτή τη φάση και είπαμε να το αφήσουμε. Με ενοχλούν κάποια πράγματα που ακούγονται περί συμβολαίου στο γάμο, όλα αυτά είναι ψέματα. Είχαμε μια απλή και φυσιολογική σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Απλά πράγματα. Στόχος μου ήταν η απόκτηση παιδιού από τη στιγμή που παντρεύτηκα. Η Αλεξάνδρα είναι κομμάτι της ζωής μου και αυτό δεν αλλάζει» είπε χαρακτηριστικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR