counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για την προσωπική της ζωή και την μετακόμιση στο νέο της σπίτι

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για την προσωπική της ζωή και την μετακόμιση στο νέο της σπίτι
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για την προσωπική της ζωή και την μετακόμιση στο νέο της σπίτι

Στην κάμερα του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Η ίδια στις δηλώσεις αναφέρθηκε στο νέο της σπίτι, στον χωρισμό της αλλά και στο βίντεο από τον Παρνασσό που την δείχνει να διασκεδάσει με φιλικό της πρόσωπο.

Όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

«Το νέο μου σπίτι είναι απλό, λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δε δείχνω πολλά κομμάτια, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου & Στάθης Σχίζας: Έκαναν unfollow στο Instagram! Ποιος έκανε μπλοκ τον άλλο;

Στη συνέχεια η ίδια τόνισε: «Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα».

Για το βίντεο στον Παρνασσό που διασκεδάζει με φίλο της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Στο βίντεο στον Παρνασσό ήταν ένας φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό, πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ τον στήριζα τόσο καιρό. Δεν βγήκα να το διαψεύσω, γιατί δεν το θεώρησα απαραίτητο. Ίσως, όμως, να έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί είδα ότι όταν δεν απαντάς σε κάτι, παίρνει έκταση πολλές φορές».

Δείτε παρακάτω όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR