counter

Αλεξάνδρα Ούστα: Η έντονη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Μπουλά – Οι τελευταίες ημέρες με τον ηθοποιό

Αλεξάνδρα Ούστα: Η έντονη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Μπουλά – Οι τελευταίες ημέρες με τον ηθοποιό
Αλεξάνδρα Ούστα: Η έντονη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Μπουλά – Οι τελευταίες ημέρες με τον ηθοποιό

Μια εκ βαθέων συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και την Δέσποινα Καμπούρη έδωσε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Καρακατσάνη, τις δυσκολίες του τοκετού, τον Σάκη Μπουλά και τις απώλειες στη ζωή της.

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, Αύγουστο, η Αλεξάνδρα Ούστα είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση τον πρώτο καιρό να αφιερώνω όλο μου τον χρόνο στον γιο μου. Ήρθε και η καραντίνα που γεννήθηκε ο Αύγουστος, οπότε η ζωή μας ήταν εγώ, εκείνος και ο μπαμπάς του. Μου έχει λείψει να δουλεύω. Σκέφτομαι εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη μου ζωή; Μετά νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό, τον οποίο δεν θα τον βρεις όπως τον άφησες».

Στη συνέχεια, για τις δυσκολίες που είχε με τον τοκετό η ίδια δήλωσε: «Πήρα μία αντιβίωση που μου δόθηκε προληπτικά και έπαθα αλλεργία ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση. Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε στην καισαρική. Όλα καλά. Έβλεπα τους γιατρούς σε τέτοια ένταση εκείνη τη στιγμή, που δεν ήξερα αν θα πάρουν το νυστέρι και θα βάλουν κάποιο φάρμακο ή κάποια αναισθησία για να πάρουν το μωρό. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου».

«Την έχασα σε μία περίοδο που ήταν μία άλλη Αλεξάνδρα εγώ, ο παλιός μου εαυτός. Τότε, δε σκεφτόμουν αν θα κάνω παιδιά. Θα ήταν πολύ ωραία να ζούσε εδώ και να έβλεπε τον μικρό Αύγουστο», είπε η Αλεξάνδρα Ούστα για τον θάνατο της μητέρας της και συνέχισε μιλώντας για τον σύζυγό της: «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ήταν κοινή μας απόφαση να μη βαπτίσουμε το παιδί μας. Ο Αύγουστος θα μεγαλώσει όπως μεγαλώνουν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα. Όταν μεγαλώσει έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να κάνει το οτιδήποτε. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί περίπου 6 χρόνια. Ήταν μοιραίο το γεγονός ότι τον γνώρισαν τότε που είχα ανάγκη από συντροφικότητα και αγάπη».

«Δεν ήταν η ζωή μου όλη ρόδινη. Υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου που δεν πέρασα καλά. Δεν ήθελα όμως αυτό να με καταβάλει. Ό,τι έρχεται στη ζωή μας συμβαίνει για κάποιον λόγο. Επέλεξα να προχωράω. Όλο αυτό έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, έχει να κάνει και με άλλες απώλειες πολύ προσωπικές. Έχασα τους γονείς μου, έχασα τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα. Συνέβησαν πολύ κοντά χρονικά», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα και αναφέρθηκε στις τελευταίες ημέρες του Σάκη Μπουλά: «Ακόμα και αν ξέρεις ότι θα πεθάνει κάποιος δικός σου, ελπίζεις ότι δεν είναι αυτό το τέλος. Δηλαδή πώς γίνονται τα πράγματα, που ενώ είσαι στο νοσοκομείο, για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι θα έρθουν όλα κάπως αλλιώς. Μέχρι τώρα πάλεψε, θα παλέψει κι άλλο».

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν έκρυψε την έντονη συγκίνησή της όταν της ζητήθηκε να πει τι της λείπει από τον Σάκη Μπουλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR