counter

Αλεξάνδρα Καπελετζή: Μιλάει μετά από 14 χρόνια αποχής - Η απώλεια, η αποχή και τα οικονομικά προβλήματα

Αλεξάνδρα Καπελετζή: Μιλάει μετά από 14 χρόνια αποχής -  Η απώλεια, η αποχή και τα οικονομικά προβλήματα
Αλεξάνδρα Καπελετζή: Μιλάει μετά από 14 χρόνια αποχής - Η απώλεια, η αποχή και τα οικονομικά προβλήματα

Η δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Καπελετζή, μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Δέσποινα Καμπούρη παραχωρώντας μετά από πολύ καιρό μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πολύχρονη αποχή της από την τηλεόραση, στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η οικογένεια της αλλά και την απώλεια.

 «Όταν αποσύρθηκα από την τηλεόραση υπήρξαν ανατροπές στη ζωή μου. Όφειλα και ένιωθα μέσα μου την ανάγκη να στηρίξω την οικογένειά μου. Αγαπούσα πάρα πολύ τη δουλειά μου, δούλευα πάρα πολλές ώρες και έχω περάσει από όλες τις βαθμίδες. Δε μου λείπει η προβολή, αλλά η δημοσιογραφία» είπε η δημοσιογράφος.

Σχετικά με τους συναδέλφους της είπε: «Με όλους τους παλιούς μου συναδέλφους έχω πολύ καλές επαφές. Οι ανατροπές, όμως, στη ζωή μου δε μου επέτρεπαν να επιστρέψω. Η επιστροφή μου στη δημοσιογραφία είναι ένα ενδεχόμενο που συζητάω αυτή την περίοδο. Ο χρόνος θα δείξει. Τίποτα δεν αποκλείεται». 

«Με το σύζυγό μου στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε περάσει καλές και κακές στιγμές, όπως όλα τα ζευγάρια. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνεις να βρεις στηρίγματα. Το πιο δυνατό στήριγμα για εμένα είναι τα παιδιά μου. Οι δυσκολίες και οι ανατροπές στη ζωή μας, μας έφεραν όλους πιο κοντά» τόνισε η Αλεξάνδρα Καπελετζή για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε ο σύζυγός της και η οικογένειά της.

Μάλιστα , η δημοσιογράφος υποστήριξε: «Δε μου αρέσει να κάνω “μνημόσυνα”, κοιτάζω μπροστά με χαμόγελο με αισιοδοξία. Δεν αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως μονάδα. Αυτά που συνέβησαν αφορούσαν στην οικογένειά μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι χάνω τη ζωή μου, τα υπάρχοντά μου δε με καθόριζαν ποτέ. Οι άνθρωποι και η οικογένειά μου με καθόριζαν πάντα. Δεν είχα ποτέ εξάρτηση από τα υλικά αγαθά».

Τέλος, σχετικά με την απώλεια αγαπημένων της ανθρώπων είπε ότι «η ανθρώπινη απώλεια δεν ξεπερνιέται ποτέ. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Προσπαθείς να κρατάς όλες τις καλές αναμνήσεις».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR