counter

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της

Στην κάμερα του Ευτυχείτε και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, αναφέρθηκε πρώτη φορά στον γνωστό τραγουδιστή, τη σχέση τους και την παρουσία του στο Survivor. Το μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έχει ήδη στείλει βίντεο-μήνυμα στον Ηλία Μπόγδανο, ωστόσο δεν έχει προβληθεί γιατί η ομάδα του δεν έχει κερδίσει ακόμη το έπαθλο της επικοινωνίας.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα από όταν έφυγε ο Ηλίας. Σίγουρα θα είναι και ένα σοκ όταν γυρίσει, γιατί δε θα ξέρουμε και εγώ και οι φίλοι του και η οικογένειά του τι να του πρωτοπούμε από όσα έχουν συμβεί όσο απουσιάζει. Φυσικά και μου λείπει, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για εκείνον. Πιστεύω πως έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στο παιχνίδι. Όταν μου ανακοίνωσε πως θα πάει στο Survivor ήταν ένα σοκ, γιατί δεν είμασταν προετοιμασμένοι.

Έγινε τελευταία στιγμή. Αλλά με το που μου το είπε, του είπα να πάει, γιατί είναι μια πάρα πολύ καλή περίοδος. Λόγω Covid έχουν μείνει πολλά πράγματα πίσω. Τον παρακολουθώ και του στέλνω τη στήριξή μου. Περιμένω να βγει νικητής. Πιστεύω πως είναι ήδη νικητής. Είχα στείλει παλιότερα ένα βίντεο, αλλά δεν έχουν κερδίσει εδώ και καιρό. Αν κερδίσουν κάποιο έπαθλο επικοινωνίας πιστεύω θα παιχτεί» είπε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Δείτε τις δηλώσεις της στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR